Inleiding:
Een korte review van mijn TV die ik 2 weken geleden heb gekocht. De TV was in de aanbieding bij Ibood. Ik heb daarna op de Tweakers Pricewatch gekeken en inderdaad wat ik hoopte gebeurde. Andere winkels gingen met de prijs mee. Ik heb uiteindelijk de TV voor 649 euro gekocht bij Coolblue.
Ik wilde de TV hebben omdat mijn oude TV, ook een Samsung (LE40A552) niet meer de nodige features had die ik wilde hebben.
De prijs heeft me overgehaald om dan uiteindelijk mijn TV te vervangen.
Oude situatie:
Ik gebruik de TV voornamelijk om film te kijken en TV te kijken. Daarnaast gebruikte ik een Apple TV om Spotify te streamen en Netflix te kijken, en had ik een AC Ryan PlayonHD om mijn films te kunnen streamen van...
Mooie TV. Als je slim bent koop je de Duitse versie deze is namelijk stukken goedkoper dan in Nederland. De instellingen kun je namelijk naar BENELUX zetten zodat deze ook volledig werkt met CI+
Een prachtige grote Smart TV. Ik ben overgestapt van een 42"HD-Ready plasma naar deze Edge-led samsung en het verschil is zeer groot.
Het beeld is mooi helder en vloeiend.
Het smart gedeelte is goed uitgevoerd en mooi, maar ik vind het zelf een beetje overdreven en zal er dan ook geen gebruik van maken.
Ook het All-Share werkt zeer goed. Zonder moeite worden Blu-ray films via WIFI afgespeelt. Daarnaast is het een grappige feature om filmpjes van je telefoon direct op je tv te kunnen afspelen.
heb deze tv nu 2 jaar heb hem al voor van alles gebruikt ps3 game pc game en films/tv kijken kortom een hele goede tv
de game stand is ook wel handig om de input lag te verminderen