Gemiddelde gebruikersscore
Voor mij was de reden om een tablet aan te schaffen de mogelijkheid om op locatie verslaglegging en notities te kunnen maken.
De voordelen ten opzichte van een laptop/netbook zijn de handzaamheid, gebruiksgemak en mijn behoefte om de bank makkelijk te kunnen surfen/spellen spelen.
Een voorwaarde om voor een tablet te kiezen was de beschikbaarheid van een goed toetsenbord. De esthetiek en gebruiksgemak van de Logitech Ultrathin Keyboard cover heeft mij overgehaald om voor een apple tablet te kiezen.
Het toetsenbord bleek in gebruik aan mijn verwachtigen te voldoen; het sluit goed en stevig aan maar los genoeg om zonder moeite te verwijderen, de toetsen voelen stevig aan en zijn vrij gevoelig waardoor je snel en ontspannen kunt typen en...
mooi design, alleen dat de achterkant beschadigd kan geraken, maar dit valt op te lossen door er rubbertjes onder te steken
het sluit goed en de magneten zijn sterk genoeg om aan de Ipad te blijven zitten
het werkt prima met een back cover zoals de belkin snap shield en de snap shield secure
je hoeft hem ook niet altijd opnieuw te koppelen als je hem hebt uitgezet
de toetsen op zich zijn wel wat klein en maken een raar klik geluid
Heb dit toetsenbord nu 3 maanden in gebruik en ben er erg tevreden over. De toetsen zijn licht in te drukken en fijn ingedeeld. Handig dat het ook als een soort hoesje fungeert.