Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Met een budget van 150 euro voor een dual sim telefoon is de keus niet echt om over naar huis te schrijven. Je hebt wat overprijsde Samsungs, verouderde low-res telefoontjes, of je moet obscure Chinaphones gaan importeren. Er zijn twee prettige uitzonderingen op de regel: Alcatel (TCL) en Acer leveren typische Chinaphone specs (=dualsim met Mediatek chip) officieel in NL.
De Alcatel OneTouch 5035D X'Pop heeft een groot 4.5" scherm met nette resolutie (960x540). Dat is meteen het beste aspect van dit spotgoedkope (152 euro) toestel, want die lage prijs moet natuurlijk ergens vandaan komen. Dat betekent in de praktijk een budget Mediatek chip, een doorsnee accu, een waardeloze camera en plastic fantastic behuizing.
In sommige landen wordt...

Pluspunten

• Dual Sim
  • Prijs
  • Scherm

Minpunten

• Accuduur
  • Camera
  • GPS fix
  • Extreem weinig opslag

3 van 5 sterren (Voldoende)
19 augustus 2013 Rapporteer

Ergens dit jaar is deze telefoon door Alcatel op de markt gebracht. De X'pop is de grootste in de pop-lijn van Alcatel. Daarmee ook de duurste en meest aantrekkelijkste. Het is een dual-core Android smartphone. Hij draait op Android 4.1. Ik had een BlackBerry Curve 9300, deze was aan vervanging toe. Ik zocht naar een goedkope Android telefoon, met minstens een dual-core. Uiteindelijk ben ik op deze Alcatel gestuit. Dit kwam door de hoge resolutie van het scherm en het aantrekkelijke design. Ik heb de telefoon ongeveer 2 maanden in mijn bezit en ben er erg blij mee.
Design: ik heb voor het zwarte model gekozen, en op het eerste gezicht is het een mooi toestel. Het heeft een zwarte voorkant met het zilvere logo van alcatel onder de...

Pluspunten

• Snel: dual core.
  • Scherm: hoge resolutie.
  • Design
  • Speaker
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Camera: slecht bij weinig licht
  • Scherm: doffe kleuren

18 november 2013 Rapporteer

3 juli 2013 Rapporteer

Alcatel One Touch X'Pop Zwart

3 van 5 sterren (Voldoende)

Alcatel One Touch X'Pop Zwart

Heb jij ook een Alcatel One Touch X'Pop Zwart?