Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Marcus73
5 april 2014

Sony BDV-E2100

Ik wilde toch even een korte review achterlaten, gezien de matige beoordeling. Ik heb deze home cinema na 2 dagen weer retour gestuurd vanwege de matige geluidskwaliteit en de beperkte instelopties.
Ik heb 4 jaar ervaring met een oudere Sony home cinema set (SS1300 uit 2009) en deze nieuwere generatie lijkt de kwaliteit bij lange na niet te halen. Misschien is het een kwestie van referentiekader en kan deze set iemand toch heel blij maken. Voor mij is het ver onder de maat en heb ik een tweedehands SS1300 weten te vinden die mij zeer tevreden stelt.
De set heeft wel instellingen voor Db niveaus en speakerafstand, maar er zijn geen equalizer opties. Wel voorgedefinieerde geluidsthema's die het geluid geen goed doen. Tevens ontbreekt het...

Pluspunten

• De prijs voor een set inclusief bluray
  • USB aansluiting
  • LAN aansluiting

Minpunten

• dof geluid
  • geen equalizer
  • geen aparte settings per bron
  • geen digitale radio / geen coax aansluiting
  • witte led blijft branden

2 van 5 sterren (Slecht)
Luc2004
11 juni 2020 Product gekocht

Sony BDV-E2100

Heel goed geluid niet te veel bass. veel verschillende inputs. ik heb mijn platenspeler ook aangesloten. gewoon een goeie set voor de prijs. je kan ook makkelijk switchen van kanaal (van dvd/cd naar bluetooth of audio) soms heeft ie wel moeite met naar bluetooth veranderen.

Pluspunten

• goed geluid
  • mooi design
  • bluetooth
  • blue-ray
  • audio-input
  • NFC

Minpunten

• soms moeite met veranderen naar bluetooth

Anoniem: 838093
10 november 2016

Sony BDV-E2100

Dit product is echt geweldig voor een mooie prijs. De boxen klinken erg natuurlijk. Ook de veelen extra's op deze home chinemaset is meer dan goed.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Veel geluids ondersteuningen
  • Snelle installatie
  • Mooi dising
  • Prijs en kwalitijd
  • Veel extra's door smart t.v. Functies
  • BD live

Minpunten

• Klein kabeltje voor radio ontvangst
  • Geen optische kabel bijgeleverd

Jorn87
27 maart 2016 Product gekocht

Sony BDV-E2100

Het product is prima om films te kijken in een niet al te grote ruimte. Minder geschikt voor het afspelen van muziek. Hierdoor merk je dat de kwaliteit van de spiekers niet al te best zijn. Dit is tijdens het kijken van films nauwelijks te merken.

Pluspunten

• Mooi design
  • WiFi module
  • Muziek via bluetooth afspelen

Minpunten

• Volume is beperkt
  • Bij afspelen van muziek worden niet alle spiekers gebruikt
  • Dof geluid
  • Lelijke software en matige rekenkracht
  • Kwaliteit subwoofer
  • Apparaat is één keer defect geraakt
  • Interface van de software en smartfuncties vallen tegen
  • Dvd-speler maakt irritante zoekgeluiden tijdens de film

1 van 5 sterren (Waardeloos)
daandamhuis
27 november 2015

Sony BDV-E2100

Heb de set nu ongeveer een jaar in bezit, en bevalt nog steeds. De set is wel wat minimaal qua instellingen en de subwoofer mag sterker aanwezig zijn.

Verder is het deze set wel goed qua geluid, en heeft die de mogelijkheid voor verschillende apps zoals Netflix en Plex.

Pluspunten

• Prijs / Kwaliteit
  • 3D BluRay ondersteuning
  • Plex en Netfilx
  • Regelmatige software updates
  • NFC

Minpunten

• Subwoofer mag harder
  • Minimale instellingen qua geluid

Heb jij ook een Sony BDV-E2100?