Gemiddelde gebruikersscore
maar liefst 2 exemplaren gekocht voor de kids voor sinterklaas.
De specs liegen er niet om, dual core A9 cortex 1,6 Ghz en een quad core mali 400 GPU, samen met 1 GB werkgeheugen , en dat voor maar 70 euro per stuk (refurbish)
Nadat ik de tablets heb uitgepakt meteen aan de lader.
Yarvik levert een eigen lader, met een rond stekkertje. Dit is wel kids proof, je hoeft niet bang te zijn dat ze hem er andersom inforceren zoals met een mini USB.
Nadeel is dat een generieke autolader niet werkt. hij laad alleen op via de Yarvik lader, niet de mini usb.
Scherm zit er redelijk mooi uit, de helderheid en kijkhoek zijn goed te noemen, maar de kleurweergave is redelijk.
Echter voor 70 euro ziet het er erg goed uit. ook zit er een glasplaat op.
De Yarvik Tab08-200; toen ik hem kreeg wegens overinventarisatie wist ik al wat ik kon verwachten. Nee, hij zal het niet lang doen, dacht ik. Maar he, het was mijn eerste tablet, en ik was er gelukkig mee. Er zat een redelijke processor en grafische chip in, dat vond ik dus wel leuk. Helaas waren er ook minpunten, zoals de batterij die 3,5 uur meeging, de aluminium achterplaat waar ik mezelf aan openhaalde en waardoor ik binnen 5 meter van een WLAN (802.11 b/g/n) signaal moest zitten. Na 3 weken voorzichtig gebruikt te hebben stopte de tablet ermee. Ik heb hem zover ik weet ±50 keer volledig opgeladen (van ±5% tot 100%), 12 keer moeten resetten (touchscreen stopte/cache werd overbeladen).
Ik hoorde dat het aan de batterij lag (kleine...