Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Logitech Harmony Smart Control

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Herbie1971 6 juni 2014

Logitech Harmony Smart Control

Pluspunten

  • Kwalitatief goed product
  • Makkelijk te programmeren
  • Grote database voor apparaten aanwezig
  • Door flexibele programmeer mogelijkheden is eigenlijk alles werkend te krijgen.
  • Prijs is ok

Minpunten

  • Geen losse accessoires te koop voor op de IR aansluiting.
  • Niet alle synchronisatie handelingen zijn draadloos mogelijk, Soms moet je de hub perse op de PC aansluiten.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Configuratie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
t2faag 2 januari 2014

Logitech Harmony Smart Control

Pluspunten

  • Alles bedienen met een apparaat.
  • Erg fijne en lichte afstandsbediening
  • reageert goed en voelt degelijk aan

Minpunten

  • Duurt te lang voor de app is opgestart.
  • kost wat moeite om alles goed te laten functioneren

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
lemval 18 oktober 2013

Logitech Harmony Smart Control

Pluspunten

  • Fijne afstandbediening
  • Zowel met AB als smartphone app bedienbaar
  • Goede synchronisatie tussen AB en app
  • Aansturing (beperkte) Bluetooth devices
  • Veel instelbaar op een makkelijke manier
  • Bereik IR signalen hub
  • Veel apparaten vanuit de database toe te voegen
  • Support

Minpunten

  • Smartphone applicatie (Android)
  • Wifi communicatie van de hub
  • Uitschakelgedrag
  • Aanleren nieuwe commando's
  • Toetsconfiguratie
  • Commando's kunnen verwijderen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Kraz 2 juli 2013

Logitech Harmony Smart Control

Pluspunten

  • AB ligt lekker in de hand. Niet te groot, niet te klein.
  • Heel veel apparaten worden out of de box ondersteund.

Minpunten

  • Installatie software via telefoon redelijk buggy. Deze loopt meerdere malen vast, waardoor je opnieuw moet beginnen.
  • Geen dubbelzijdig tape oid op de IR blaster. Deze blijft hierdoor niet goed op zijn plek zitten. Zelf aanbrengen ook geen optie.
  • Geen IR zender in de Afstandsbediening zelf. Hierdoor ben je altijd afhankelijk van die ene IR-blaster.
  • Maar 1 IR-blaster aanwezig. Extra IR-blaster(s) of IR-oogjes lossen veel problemen op.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

0
System 12 augustus 2015

Logitech Harmony Smart Control

handige remote voor iedere home cinema setup

Pluspunten

  • Lange levensduur knoopcelbatterij
  • betaalbaar
  • volledig programmeerbare afstandsbediening
  • basis setup in 15 minuten klaar
  • je kan ook apparaten bedienen met IOS en Android
  • De AB zend RF signalen. Dus geen line of sight toestanden
  • Kan overweg met ALLE apparaten met een IR poort
  • Compatibel met PS3 en PS4

Minpunten

  • geen lcd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Configuratie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

mitchell83 27 december 2017 Product gekocht

Logitech Harmony Smart Control

Erg blij mee! Beter dan verwacht. De apparatuur in mijn tv kast reageert allemaal op de hub, al staat de hub er naast i.p.v. gericht er tegenover. Geen idee hoe dat kan, want voorheen moest ik overal een sensor op plakken. De sensor heb ik naast de tv werkt ook!

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren (15 min)
  • Je hoeft niet meer te mikken want gaat via RF i.p.v. infrarood
  • 1 afstandsbedediening voor alles, Ziggo, Receiver, DVD speler, TV

Minpunten

  • 3 presets heb er precies genoeg aan maar hadden er ook 6 mogen wezen (heb nu TV, DVD en computer, omdat ik toevallig de radio niet gebruik)

Eindoordeel

Score: 5
DMN 6 december 2015

Logitech Harmony Smart Control

De Harmony Smart Control is in de plaats gekomen van mijn Harmony Touch vanwege de extra functionaliteit. Voor mij werkt de Smart Control in 1 woord fantastisch. Niet langer blijven richten totdat de activiteit gestart is, en ook te bedienen met de smartphone.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Programmeren van de hub ook via app op telefoon mogelijk
  • Richten op apparaten niet nodig

Minpunten

  • Slechts 3 knoppen op ab om activiteiten te starten

Eindoordeel

Score: 5
degroot 7 oktober 2015

Logitech Harmony Smart Control

Ter vervanging van mijn 650. Door de hub hoef ik niet meer de AB op apparatuur te richten , en is daarmee beter idiotproof te gebruiken door mijn ouders. De AB ligt goed in de hand. App is handig en stylvol , maar beetje onlogisch qua opbouw. werkt met KAKU!

Pluspunten

  • Beter idiotproof door hub ( niet meer continuu op app. richten)
  • Werkt met NEST, HUE en KAKU
  • door hub kunnen kastjes waar app. in staat gesloten blijven.
  • AB ligt goed in de hand
  • Stylevolle design app

Minpunten

  • MyHarmony is trage software ( was ook bij 650)
  • finetunen kost wel wat tijd ( maar daarna werkt het wel weer perfect )
  • buttons in app niet op logische plaatsen

Eindoordeel

Score: 4
hondapower 3 februari 2015

Logitech Harmony Smart Control

Eindelijk alle devices in 1 AB. Tv kijken; zappen via decoder, volume via receiver, beeld op tv, alles tegelijk bedienen met de AB. RF remote dus je hoeft niet te richten, IR blaster op Hub heel krachtig. Nadelen: maar 6 activities te koppelen op AB, andere via app.

Pluspunten

  • Groot bereik IR blasters
  • Hub heeft interne IR blaster, en 1 externe blaster meegeleverd
  • IR, Bluetooth en Wi-Fi
  • Android app werkt heel goed op een tablet
  • RF remote, dus je hoeft niet te richten
  • Middels open-source componenten te koppelen aan domotica systemen

Minpunten

  • Maar 6 activities op de AB te koppelen
  • Onderscheid diverse 'Hub' producten zeer onduidelijk
  • Arbitrair maximum van slechts 8 devices is complete onzin
  • Niet alles valt in 'activities' samen te vatten
  • Activities systeem loopt spaak bij meerdere zones op de receiver

Eindoordeel

Score: 4
K3N8 17 januari 2015

Logitech Harmony Smart Control

Nadat mijn Logitech Harmony 525 het heeft begeven, heb ik de Logitech Harmony Smart Control gekocht via amazon.de. De installatie via de Google Play app was heel makkelijk. Binnen 15 minuten was alles ingesteld. De afstandsbediening ligt makkelijk in de hand en werkt goed.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Goede afstandsbediening
  • Smartphone als afstandsbediening via app

Minpunten

  • Slechte gebruikershandeiding

Eindoordeel

Score: 5
ThaBuz 1 juli 2013

Logitech Harmony Smart Control

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Configuratie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
RowenindyNewbie 30 juni 2013

Logitech Harmony Smart Control

Prijs Score: 4
Ergonomie Score: 3
Configuratie Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Harmony Smart Control?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True