Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
sjoerd14v
23 juni 2013

Sony Xperia E Zwart

het is een mooie mobiel die lekker snel is voor gewoon gebruik en waar je bijna alles op kunt doen, hij ziet er mooi uit en heeft een fijne ronde achterkant wie je dus goed vast kunt houden. in de doos komt de mobiel, de usb-kabel, oortjes, handleiding, en de oplader. via cpu-z zag ik dat hij een arm cortex a5 heeft met een snelheid van 1ghz. het ram van de mobiel is 512mb en dat is genoeg voor de meeste apps. door xloud klinkt het geluid geweldig! dus over het algemeen is het een goede mobiel voor de allerdaagse gebruiker. bedankt voor het lezen van deze review, het was mijn eerste dus er kunnen nog wat fouten in zitten

Pluspunten

• mooi
  • snel genoeg
  • betrouwbaar

Minpunten

• slecht scherm

Anoniem: 631597
3 november 2014

Sony Xperia E Zwart

Ik ben dik tevreden over deze telefoon en ben nog geen problemen tegengekomen. Voor dit beetje geld een prima keuze!!

Pluspunten

• Duidelijke bediening
  • Goede kwaliteit
  • Betrouwbaar

Minpunten

• Batterij mocht wat langer meegaan

Anoniem: 592158
13 oktober 2014

Sony Xperia E Zwart

Valt best wel tegen, slechte camera kwaliteit, weinig geheugen, langzaam enz. de prijs is daarintegen wel goed

Pluspunten

• Goede prijs
  • Mooi

Minpunten

• Langzaam
  • Onscherpe camera
  • Geen front camera
  • Scherm zwart tijdens telefoongesprekken
  • Met 4GB weinig opslagruimte

3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 564535
11 oktober 2014

Sony Xperia E Zwart

Ik vind de kwaliteit zeer slecht. De gesprekken zijn moeilijk te volgen, het geluid van de andere kant van de lijn is heel slecht. Verder blijkt er een bug in dit type toestel te zijn, scherm loopt vast bij een gemiste oproep (scherm blijft actief, batterij loopt hierdoor snel leeg).

Pluspunten

• Compact formaat

Minpunten

• Geluid telefoongesprek
  • Bug, scherm loopt vast bij gemiste oproep
  • Trage bediening

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Sony Xperia E Roze?