Gemiddelde gebruikersscore
het is een mooie mobiel die lekker snel is voor gewoon gebruik en waar je bijna alles op kunt doen, hij ziet er mooi uit en heeft een fijne ronde achterkant wie je dus goed vast kunt houden. in de doos komt de mobiel, de usb-kabel, oortjes, handleiding, en de oplader. via cpu-z zag ik dat hij een arm cortex a5 heeft met een snelheid van 1ghz. het ram van de mobiel is 512mb en dat is genoeg voor de meeste apps. door xloud klinkt het geluid geweldig! dus over het algemeen is het een goede mobiel voor de allerdaagse gebruiker. bedankt voor het lezen van deze review, het was mijn eerste dus er kunnen nog wat fouten in zitten
Ik ben dik tevreden over deze telefoon en ben nog geen problemen tegengekomen. Voor dit beetje geld een prima keuze!!
Valt best wel tegen, slechte camera kwaliteit, weinig geheugen, langzaam enz. de prijs is daarintegen wel goed
Ik vind de kwaliteit zeer slecht. De gesprekken zijn moeilijk te volgen, het geluid van de andere kant van de lijn is heel slecht. Verder blijkt er een bug in dit type toestel te zijn, scherm loopt vast bij een gemiste oproep (scherm blijft actief, batterij loopt hierdoor snel leeg).