Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
39 reviews

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Prijs
Specificaties Radiogestuurde muis en 8.200dpi sensor - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
22
Score: 3
3
Score: 2
4
Score: 1
1
+2
Rannasha 12 september 2014

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

De G700s is de opvolger van de G700 en dat is te merken, de verschillen zijn zeer minimaal. Op zich niet gek, want de G700 deed al veel dingen goed en de G700s dus ook. Prestaties en instelbaarheid zijn goed, maar de opdruk van de G700s vind ik niet mooi.

Pluspunten

  • Goede prestaties
  • Ruimte configuratiemogelijkheden (extra knoppen, DPI, polling rate)
  • Makkelijk schakelen van draadloos naar bedraad
  • Fijne vorm / ergonomie
  • Gebruikt een standaard AA-batterij, die vervangbaar is

Minpunten

  • Lelijke opdruk
  • Batterijduur niet heel lang (dit is onvermijdelijk bij een dergelijk type muis helaas)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

+2
tzeunis 7 maart 2014

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Pluspunten

  • Goede vormgeving en prettig in gebruik.
  • Anti-slip coating
  • Batterij gebruik op 1000hz pollingrate
  • Design

Minpunten

  • Prijs (als ik er dan een moet noemen)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
struukduuker 5 november 2017 Product gekocht

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Dit is een zeer fijne muis die je zowel bedraad als draadloos kunt gebruiken. De muis reageert snel en heeft heel veel knoppen die je allemaal kunt programmeren. Zoek je echter naar een muis die je graag draadloos wilt gebruiken? De accu gaat maar 4 uur mee.

Pluspunten

  • Draadloos en bedraad te gebruiken
  • Goede reactie, zowel bedraad als draadloos
  • Ergonomisch design
  • Veel knoppen!
  • Die vele knoppen zijn programmeerbaar

Minpunten

  • Accu snel leeg bij draadloos gebruik (uurtje of 4 voor mij)
  • Muis heeft last van extra acceleratie bij draadloos gebruik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
SiGNe 21 januari 2017

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Ik was al tijden opzoek naar een vervanger voor mijn Logitech MX700, ik had nogal wat eisen Na lang zoeken ben ik op de G700s uitgekomen, een waardige opvolger met een hoop pluspunten maar ook wat minpunten.

Pluspunten

  • Handligging
  • Veelzijdig instelbare knoppen
  • Meerdere profielen voor spellen in te stellen
  • Met en zonder draad te gebruiken
  • Licht en soepel in gebruik
  • Draadloos bereik

Minpunten

  • Batterijduur niet nauwkeurig te zien
  • Duurt lang om batterij volledig op te laden
  • Knopconfiguratie kan beter maar is ook wennen van mijn kant
  • Dikke muiskabel
  • Schroeven onder teflon dus schoonmaken lastiger

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

+1
System 18 november 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Goeie muis en voor de prijs dat je hem tegenwoordig kan vinden zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • 13 programmeerbare toetsen
  • Muis is bruikbaar tijdens laden
  • toetsen goed gepositioneerd en blindelings te gebruiken
  • tot 8200 dpi
  • laser sensor
  • beter draadloos bereik dan unifying dongle
  • op 1000mhz slechts één milliseconde lag!

Minpunten

  • Batterij snel leeg in 1000mhz
  • stugge usb kabel, typische dikke usb kabel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
reinholdsnoek 29 september 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Bent u opzoek naar een goede, ergonomische en accurate muis voor uw pc/laptop? Dit zou wel eens kunnen zijn waar u naar zoekt... Bekijk de uitgebreide review voor meer informatie:

Pluspunten

  • Geen 'cabledrag'
  • Preciese sensor
  • Ergonomisch design

Minpunten

  • Accuduur
  • Bouwkwaliteit
  • Stugge Micro-USB kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
Dave156 21 september 2014

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen voor een muis in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Design
  • Draadloos
  • Veel instelmogelijkheden
  • Afzonderlijke kabel voor opladen

Minpunten

  • mousewheel steekt te hoog uit
  • Ruw materiaal is snel zweterig
  • Te hoge sensitiviteit
  • Gladde onderkant

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 4

+1
hardstyle92 16 april 2014

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd, goed afgewerkt
  • Knoppen fijn geplaatst en in te drukken
  • Oplaadbare AA-batterij gaat vrij lang mee
  • Mogelijkheid tot scrollweerstand uitschakelen is onmisbaar na een tijd.
  • Ook andere micro-USB-kabels en dus opladers te gebruiken.
  • Zeer precies en snel, op welke ondergrond dan ook

Minpunten

  • Stugge meegeleverde kabel, duwt lichte muis terug bij loslaten
  • Ontvanger niet heel makkelijk uit muis te krijgen indien in speciaal vakje gedaan
  • Na verloop van tijd gaat er stof en andere rommel om de gladde glijvlakken zitten
  • Ontvanger werkt niet als deze in de USB-poort van het Logitech G110 gamingtoetsenbord gestoken wordt

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

+1
incapable 5 maart 2014

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Pluspunten

  • Goede ligging in de hand
  • Goede bouwkwaliteit
  • Hoge DPI
  • Zeer hoge rapportsnelheid
  • Echt goed werkende draadloze communicatie
  • Licht

Minpunten

  • Software is buggy

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

+1
Devaqto 18 september 2013

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Pluspunten

  • Zeer precies, 8200 DPI is wel te hoog voor mij.
  • Super mooie software bijgeleverd.
  • 3 jaar garantie van Logitech.
  • Veel knoppen.

Minpunten

  • Zeer belabberde kwaliteit voor 100 euro naar mijn mening.
  • Geen etui voor de accesoires van de muis, goedkopere muizen van Logitech hebben dit wel.
  • Erg lichte muis, voelde ook hol aan.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

+1
Luctia 8 september 2013

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Pluspunten

  • Draadloos
  • Ergonomie
  • G-Toetsen
  • Bijgeleverde batterij

Minpunten

  • Prijs
  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 5

0
Jefixed 27 juni 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Zeer comfortabele muis, knopjes makkelijk bereikbaar. Draadloos werkt ie prima, geen last van storingen. Enige nadeel van deze muis is dat de zijkanten geen rubber bevatten, zo voelt de muis erg glad aan en krijg je heel snel zweethanden.

Pluspunten

  • Vorm
  • Ligging in de hand
  • Draadloos
  • Design

Minpunten

  • (te) gladde zijkanten
  • Stugge kabel
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 4

VDVLo1 27 januari 2020 Product gekocht

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

zeer goede muis, veel functies. Gaat zeer lang mee

Pluspunten

  • veel knoppen
  • DPI regelbaar
  • verschillende functies mogelijk
  • wireless
  • gaat zeer lang mee
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • opladen via kabel

Eindoordeel

Score: 5
Fustje 8 december 2016

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Heerlijke game muis. Ligt prettig in de hand. Lijkt soms een beetje stroef te reageren. Helaas gebruik ik 'm vrijwel altijd bedraad, de batterij is vrij snel leeg als je 'm niet dagelijks gebruikt. Snel kunnen schakelen tussen vrij en in stappen scrollen is heerlijk.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Veel knoppen
  • Instelbaar scrollwiel

Minpunten

  • Accu gaat snel leeg bij niet-dagelijks gebruik
  • Soms niet erg precies

Eindoordeel

Score: 4
Thom 28 september 2016

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Goede muis, snel in gebruik te nemen. Batterij gaat binnen paar uur leeg op maximale prestaties, maar laad snel op en kan gebruikt blijven worden tijdens opladen. Handige knoppen die zelf naar wens aan te passen zijn met meerdere profielen per applicatie.

Pluspunten

  • 8.200 DPI is echt genoeg, voor alles!
  • Speed scrollen kan handig zijn (en leuk)
  • Knoppen kunnen naar wens worden ingesteld
  • Laad snel op

Minpunten

  • Print is niet heel mooi
  • "Draadloos" werkt deze muis wel, maar opladen is wel veel nodig. Je kan ook niet verwachten van een muis met deze specificaties dat hij lang meegaat op batterij.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Littlebigsultan 25 september 2016 Product gekocht

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Heb de muis nu 6 maanden. Na 4maanden klikt de linkermuisknop dubbel. Dit had ik voor even gefixed maar is later weer kapot gegaan.

Pluspunten

  • Veel knoppen
  • Draadloos
  • "Infinite scroll'' functie
  • Fijn in de hand
  • Software is top! (EDIT: Software Delete profielen soms uit het niets)
  • Geen lag
  • Redelijk rustig design
  • Goeie medium tussen gamen en alledaags gebruik

Minpunten

  • Batterij na 1 dag gebruiken op.
  • na 4maanden dubbel klikt de linkermuisknop. (Dit heb ik kunnen fixen)

Eindoordeel

Score: 2
SasugaNewbie 2 mei 2016

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Ik heb deze muis nu ongeveer een half jaar en ben er uiteindelijk erg tevreden mee. Ik had aanvankelijk wat minpuntjes maar als je even went en goed met de meegeleverde spullen omgaat, blijft er weinig te klagen over. Ik zou niet snel een goedkopere muis meer nemen.

Pluspunten

  • Stevig en robuust
  • Veel knoppen op goed bereikbare plekken.
  • Mooi design
  • DPI en snelheid in te stellen en buiten de software om in te stellen op de muis zelf

Minpunten

  • Is erg zwaar en kan niet lichter gemaakt worden.

Eindoordeel

Score: 4
DronaNewbie 21 januari 2016

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

dit ie een van de goede muizen van logitech waar je je geen zorgen over hoeft te maken en de baterij gaat lang mee

Pluspunten

  • Werkt zeer goed onder windows 10
  • precessie
  • baterij gaat lang mee
  • nauwkeurig

Minpunten

  • te klein voor mijn hand

Eindoordeel

Score: 4
Snipe4ever 27 december 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Het is een fijne muis, maar op het begin is het heel erg wennen. Een tip: Sla de settings op in de Logitech Gaming settings. Dus de instellingen exporteren. Zodra je muis dan de instellingen kwijt is kan je het weer importeren.

Pluspunten

  • De laser is heel sekuur
  • Je kan de muis geavanceerd instellen in de Logitech Gaming software
  • Batterij kan je vervangen
  • Doos is tactisch ontworpen

Minpunten

  • Logitech Gaming vergeet profiel 5 (dit is geen probleem als je profiel 5 exporteert)
  • Je weet niet hvl % de batterij is

Eindoordeel

Score: 4
WOT-GamerNewbie 1 december 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Wat een waardeloze muis. Voor 79 Euro verwacht je TOP maar dat valt vies tegen. NIET kopen dus!

Pluspunten

  • er moest 1 pluspunt worden gegeven maar dat moet ik nog ontdekken

Minpunten

  • G700S vreet stroom, meestal is stug powercord dus nodig
  • Zeer stug powercord (je verzint het niet) waardoor muis zwaar bestuurbaar word
  • Setting raak je steeds kwijt
  • snelheidinstelling verander voortdurend. ene moment snel, volgend moment heeeeel sloooow
  • Geen value for money, veel te duur en te hoge verwachtingen

Eindoordeel

Score: 1
668692 14 november 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

De koning van de muizen, alles wat je maar wilt: Draadloos of bedraad, veel verschillende standen, laser, gaming knoppen etc. Vervanging voor g500s met een kappot snoer, omdat deze een verwisselbaar snoer heeft. Geen moment spijt van gehad

Pluspunten

  • Draadloos en/of bedraad
  • Veel standen
  • Hoge precisie als je dat wilt
  • Genoeg (niet teveel, niet teweinig) gaming knoppen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Winnaar13 20 augustus 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Echt een geweldige muis, alleen jammer dat draadloos game met de muis erg lastig gaat. Van de rest een top muis

Pluspunten

  • Fijne erchonomische vorm.
  • 8 extra knoppen.
  • Software om knoppen intestellen.
  • 3 'profielen' waar je snel en gemakkelijk tussen kan switchen tijdens het gamen.
  • 6 uur batterij duur (Non gaming, lage dps)

Minpunten

  • Lagg wannneer je hem draadloos gebruikt
  • 3> batterij duur tijdens gamen (Met hoge fps)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Ikkerens 21 juli 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Ëen van de beste muizen die ik ooit heb gehad. Als LGS er niet was. Ik raak mouse DPI profiles om de 5 minuten/reboot kwijt.

Pluspunten

  • Fijn voor grote handen
  • Stabiel
  • Schakelen tussen een scrollmodi erg fijn
  • Macroknoppen fijn geplaatst

Minpunten

  • Batterij zeer snel leeg, heb hem 75% van de tijd aan de lader
  • Laadkabel erg stug
  • LGS is niks waard, crasht vaak, beïnvloed normaal gebruik

Eindoordeel

Score: 2
PMast 23 april 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Wou graag een draadloze gaming muis en kwam op de G700s uit. Hij ligt erg prettig in de hand en reageert supersnel. De batterijduur had wel wat langer gemogen, maar de korte batterijduur is te begrijpen bij deze muis.

Pluspunten

  • Looks
  • Draadloos
  • Ligt prettig in de hand
  • G-toetsen
  • Logitech Gaming Software

Minpunten

  • Prijs
  • Batterijduur
  • Misschien iets aan de lichte kant

Eindoordeel

Score: 4
Gelena|IA 2 april 2015

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse

Gekocht als vervanging van mijn G500s met kabelbreuk. Ontzettend precies, snel en degelijk! Vooral het switchen tussen bedraad en draadloos is erg fijn in vergelijking met de G500s. Wel vind ik 4 duimknoppen wat veel om op gevoel te gebruiken, 2 was voor mijn workflow sneller om aan te leren.

Pluspunten

  • Precies
  • Snel
  • Goede bouw kwaliteit
  • Accu/snoer hybrid
  • 2 scroll functies

Minpunten

  • Wat (te?) veel duim knoppen
  • indicatie lichtjes niet altijd even duidelijkk

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True