Gemiddelde gebruikersscore
Waardeloos! Wat een kansloze prestaties
Welke instellingen ik ook gebruik, 5GHz of 2.4GHz, 40MHz of 20MHz, met pijn en moeite komt hij op de 80Mbps. Op voorwaarde dat ik letterlijk naast de accespoint zit. Eén muur er tussen en de capaciteit daalt met 1/3
Zelfs mijn standaard all-in-one UPC modem-router haalt vanuit de meterkast met gemak 150Mbit!
Je verwacht dat een marktleidend merk als Cisco, dat netwerkapparatuur aan de grootste bedrijven levert, niet zulke baggerapparatuur op de markt brengt. Deze serieus ogende accespoint, verpakt in een mooie en grote, blitse doos, is echt speciaal op de markt gebracht om de gemiddelde consument een poot uit de draaien.
De accespoint is vrij groot en ziet er redelijk professioneel uit. De grap is...
Enorm slecht ding. Verbinding valt steeds weg, waarna het op te lossen is door hem te restarten. Ook is het bereik enorm slecht en is de grafische interface om te huilen. Ook kreeg ik allemaal problemen met random uitgedeelde IP adressen waardoor Sonos helemaal op tilt sloeg. Koop het niet!
Prima product voor een aardig prijsje. Makkelijk te installeren, komt met ethernet-kabel, en heeft de mogelijkheid tot 5GHz. Het enige nadeel is dat je tijdens de setup moet kiezen tussen 2.4 of 5.0 GHz en dus niet allebei kan gebruiken (?)
Slechte AP, de ping springt 20to4000ms dus kan je niet online spelen.
De wifi werkt voor een uur dan moet je hem afzetten, de firmware flashen en hopen dat het werkt. hij word heel warm en de SSID valt weg en toont "Hidden Network"
Te duur voor plastieke brol.
Voor de prijs een prima accesspiont, het grote minpunt is dat de 2,4 GHz en 5 GHz band niet tegelijker tijd aan kunnen staan. Voor iemand die beide banden wil gebruiken een slechte koop.
Omdat modems van de meeste telecom providers nogal tekort schieten in het zendvermogen van het WiFi signaal, is deze extra accesspoint een prima aanvulling op je netwerk. Hij doet wat hij belooft en je zult geen last meer hebben van de interferentie van je buren.
Wij hebben twee van deze accesspoints, maar gaan ze vervangen. De verbinding valt vaak weg. De belangrijkste reden om ze te vervangen is echter dat ze spontaan ip-adressen gaan uitdelen. Dit is een functie voor eerste gebruik, maar dit is niet uit te zetten en schakelt willekeurig in.
Simpel in te stellen (ik doe het echter op de ouderwetse manier en niet via de meegeleverde tooling) en prima extra bereik (gebruik hem als extender). Helaas versterkt hij maar één band, maar voor de prijs geen slechte deal.