Vormgeving is neutraal en stijlvol. Het scherm is heel dun. Prijs was gunstig want op Ibood gekocht voor 369.95 (+ 8.95 verz.).
Ik ervaar een goede beeldkwaliteit. Beter dan mijn dan mijn vorig scherm (Samsung 226BW).
Resolutie 2560X1080 (21:9) is zeer aangenaam om op te werken/surfen want je kan ruim 2 documenten/webpagina's of andere zaken naast elkaar zetten en daarnaast nog een dun chatvenster zetten (zoals bvb skype of googlechat). De hoge resolutie is ook fantastisch om naar films en documentaires te kijken. Deze zijn veelal in 21:9 dus geen zwarte banden meer. Ook super om op te gamen, je ziet veel meer dan op een scherm met lagere resolutie en smallere beeldverhouding.
Als ik werkt op resolutie 2560X1080 kan ik niet tegelijk een...
Prima allrounder; ik game niet veel maar bij dagelijks privé/werk gebruik bevalt dit scherm erg goed. Vergelijkbaar met 2 aparte monitors maar dan zonder de rand in het midden. 2 applicaties naast elkaar is geen enkel probleem. Geluid voldoet voor algemeen gebruik maar bij een goeie film is een aparte set wel aan te raden. Kleuren zijn egaal en komen prettig over. Brightness niet te overdreven maar toch een stuk mooier/feller dan mijn vorige Iiyama scherm (1600x1200 - nu een stuk meer ruimte op mijn desktop dus).
Ik ben nu wel druk op zoek naar een wall mount (VESA aansluitpunten aanwezig) want het scherm staat erg laag (onderkant op <10 cm afstand van mijn bureau). Het scherm kan gelukkig nog wel gekanteld worden maar toch, een stuk hoger...
Goede prijs, prima bouwkwalilteit, jammer dat het scherm in de randen een paar mm in te drukken is, maar daar is mee te leven. Leuk dat ze er speakers bij doen, zijn kwalitatief wel een beetje troep
Super monitor. Voelt stevig aan, de beeldkwaliteit is goed en geen last van de responsetijd met gamen. Ideaal voor het programmeren.
Enige nadeel is dat je een monitor verhoging nodig zal hebben als je die nog niet had.
Met behulp van WSGF.org en een paar tools zoals Widescreen fixer is (bijna) elk spel speelbaar in 2560x1080. Daar onder vallen Skyrim, GTA IV, Battlefield 3 en Civilization V. Maar ook oudere games zoals CoD2. Ook is er vaak wel een bestand aan te passen in de installatie map.
Ik ben erg gelukkig met deze monitor en game er ook op, dat doet hij dus ook prima...Voor video-editing kan je veel meer van je tijdlijn zien. Ik zou deze monitor zeker aanraden.