Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Tijdens het wassen op 60 graden vergbruikt de machine 3x zoveel stroom als staat aangeven in het boekje. En ik betwijfel of hij de 60 graden wel haalt. Ik denk eerder 55. En hij blijft ook maar heel kort op die temperatuur. Nog geen kwartier. Als je vetluis en de e.coli bacterie wil bestrijden dan is dat m.i. niet lang genoeg. En pas op 60 graden komt de was echt lekker fris uit de machine.
Tijdens de was op 95 graden kom ik met mijn metingen niet hoger dan 73 graden. Ik heb de machine geopend tijdens zn piek, want zodra de energie meter stopt met oplopen verwarmt de machine niet meer en toen heb ik er een geijkte glazen thermometer in gelegd.

Pluspunten

• Zeer stil
  • makkelijk in gebruik
  • ecobubble lost het waspoeder beter op dan een regulier systeem

Minpunten

• Spoelt slecht en heel kort.
  • Het energie verbruik op 60 graden en hoger klopt niet met wat er in de boekjes staat of waar het label op gebaseerd is.
  • Natuurkundig gezien is het onmogelijk om 20 liter water met electriciteit te verwarmen voor minder dan 1 kwh en volgens het boekje kost dat 0,65 kwh. Volgens mij energie meter kost die was 1,8 kwh.

2 van 5 sterren (Slecht)
26 mei 2015 Rapporteer

Samsung WF70F5E3P4W

was komt proper uit wasmachine,genoeg programma's.
Trommelreiniging is ook goed.
Nadeel:spoelt slecht,wasgoed kraakt soms nog van het wasmiddel,spoelt te kort en met veel te weinig water.
Dagelykse was haalt geen 60 graden
Moet dan geen 60 graden opstaan als dit niet zo is hé.
Katoenwas te lange programma's

Pluspunten

• Genoeg wasprogramma's
  • Was komt schoon uit wasmachine
  • was goed droog op 1400 toeren
  • trommelreiniging
  • ziet hoelang de was nog moet draaien
  • Muziekje als de was gedaan is

Minpunten

• spoelt slecht,weinig water om te spoelen,spoelt te kort. Wasgoed kraakt soms nog van het schuim
  • katoenwas lange programma's
  • dagelykse was haalt amper 60 graden als je op 1u40min wast en 5x spoelt
  • extra spoelen is telkens 15 min tyd erby
  • Moet telkens 2u33 min gebruiken en 4x spoelen om toch iets te spoele, en handdoeken en washandjes te kunnen wassen op 60 graden dat hy toch wat opwarmt. Want dagelykse was op 60 graden haalt geen 60graden,al gevoeld met hand en is maar lauw.
  • maakt veel lawaai by 1400 toeren centifigureren
  • er komt altyd water in bakje voor de voorwas en gebruik nooit voorwas, altyd hoofdwas,dagelykse was en katoenwas.en komt overal water in by de voorwas welk programma ik ook gebruik. Vind ik niet normaal, hoe komt dit?

2 van 5 sterren (Slecht)
18 augustus 2014 Rapporteer

Samsung WF70F5E3P4W

Een goedkope wasmachine die redelijk zuinig is, maakt weinig geluid en de resttijd functie is ook erg fijn. Erg makkelijk mee te werken.

Pluspunten

• rest tijd functie
  • zuinig met lage temperatuur programma
  • redelijk stil
  • was komt bijna droog eruit
  • inductiemotor ipv koolborstels met garantie
  • kinderslot
  • wastrommel schoonmaak functie

Minpunten

• hoger verbruik met hogere temperaturen

Heb jij ook een Samsung WF70F5E3P4W?