Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 september 2013 Rapporteer

Inleiding
Ik ben gaan samenwonen met mijn vriendin en we hadden beide nog geen eigen wasmachine in ons bezit. We wilden vooral een zuinige wasmachine, die redelijk stil is, betrouwbaar en qua prijsklasse rond de € 500,- zat. De zoektocht begonnen we online met het lezen van diverse reviews en ging daarna verder in de winkel zodat we wasmachines face-to-product konden vergelijken. Uiteindelijk ging onze keuze tussen twee Samsungs en één Bosch wasmachine, waarbij we het gevoel hadden dat de wasmachine Bosch degelijker is en de Samsungs meer waar voor het geld bieden. Vanwege een actuele promotieactie van Samsung (€ 75,- cashback) hebben we gekozen voor de Samsung WF70F5E5P4W. De wasmachine heeft een grote trommel van 7 kg en een...

Pluspunten

• Wasresultaat
  • Stille inductiemotor
  • Instelbaarheid
  • Stabiliteit
  • Energieklasse A+++

Minpunten

• Werking van de knoppen rond display
  • Centrifugeren blijft goed hoorbaar

23 oktober 2018 Rapporteer
Product gekocht

Samsung WF70F5E5P4W

Helaas na 3 jaar: wasmachine kapot. Na aanmelding bij Samsung gerepareerd maar tot mijn verrassing bleken de reparatie kosten bijna 300 euro te zijn. Na betaling de monteur vertrokken de schroefjes lagen er nog naast, wasmachine niet netjes dicht.

Voor mij geen Samsung meer, een slechte ervaring.

Pluspunten

• Tot gebrek prima gefunctioneerd

Minpunten

• kapot na 3 jaar
  • slechte reparatie

2 van 5 sterren (Slecht)
7 december 2015 Rapporteer

Samsung WF70F5E5P4W

Na enig speuren op tweakers de Samsung WF70F5E5P4W toch maar gekozen. De was komt er heerlijk uit en als hij klaar is gaat de wasmachine uit zichzelf uit.
zo nu en dan hangt er een sok tussen de deur maar dit heeft nog geen kledingstuk beschadigd tot op heden.

Pluspunten

• Was mooi schoon
  • Gaat uit zichzelf uit
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

• Blijft soms wat aan de deur hangen

Heb jij ook een Samsung WF70F5E5P4W?