Gemiddelde gebruikersscore
Met Arcticlean is het schoonmaken van heatsinks, waterpompen en cpu's een eitje.
Gebruikt (in een build van een kennis) om de aangekoekte koelpasta te verwijderen van zowel de CPU als de koeling.
ArctiClean bestaat uit een Thermal Material Remover en een Thermal Surface Purifier.
Stap 1 - Een paar druppels Thermal Material Remover laten intrekken lost de aangekoekte koelpasta op zodat ie gemakkelijk kan worden verwijderd met een doekje of een velletje keukenrol.
Stap 2 - Een paar druppels Thermal Surface Purifier op het oppervlak van de CPU/koeling en daarna met een reinigingsdoekje afvegen werkt de overige vuilresten op het oppervlak weg.
Hierna kan er terug nieuwe koelpasta op het CPU oppervlak aangebracht worden.
Wondermiddel. Gebruikt voor vervangen koelpasta originele Xbox. En dat is echt een naar goedje wat daarin zit, ergens tussen uitgedroogde kauwgum en lijm. Uren poetsen en pulken anders (eerst met Kruidvat alcohol 96% geprobeerd). Hiermee een paar druppels erop, minuutje wachten en gewoon wegvegen die handel. Ruikt naar sinaasappelsap?
Super goed werkende koelpasta verwijder kit. Als je weet wat je doet en waarvoor je dit moet gebruiken is dit echt super spul. Paar drupjes van dit spul en je veegt het er zo af. Daarna met de purifier er over en klaar.
Werkt zeer goed.
Hiermee de volledig uitgedroogde en aangekoekte koelpasta onder de Northbridge op het moederbord verwijderd.
Met alcohol lukte het niet goed, maar na een druppeltje of twee uit flesje één te laten intrekken was het zo gepiept.
Ik heb het gebruikt om de vastgekoekte thermal paste op mijn cpu van een intel stock cooler weg te halen. Na beide flesjes gebruikt te hebben, is mijn cpu nog nooit zo schoon geweest. Het ruikt daarnaast nu ook heel lekker naar citroen.
Zeer goed product om koelpasta te verwijderen. Product werkt zeer goed en efficiënt