Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 juni 2013 Rapporteer

Nu ik deze tv zo'n twee weken in gebruik heb, wil ik graag hier mijn ervaringen delen. Dit is gelijk mijn eerste review, maar wie weet volgen er meer.
Ik heb deze tv gekocht naar aanleiding van een andere review hier op Tweakers. Ik was al een tijdje aan het rondkijken naar een kleinere televisie. Door de plaats van de tv in de kamer kan ik geen grotere maat kwijt als 32", maar ik had een voorkeur voor een kleinere maat. Die heb ik gevonden in deze LG. Mijn eisen waren: kleiner scherm, maar hoge beeldkwaliteit, liefst nog wat leuke smart features en strak design. Al deze punten zijn in deze LG verenigd, met 3D als extra. De feature set in combinatie met een 27" scherm, want daar hebben we het hier over, kom je, voor zover ik weet niet in...

Pluspunten

• Beeldkwaliteit, vormgeving toestel en functionaliteit vooral in combinatie met de kleine beeldmaat. Gebruiksvriendelijke functies.

Minpunten

• Geluidskwaliteit, maar dat is weinig verassend, zeker gezien de super platte behuizing.

14 januari 2013 Rapporteer

Heb deze TV gekocht als kleine huiskamer TV. Hij viel op doordat de SmartTV functies en 3D aanwezig zijn in een mooi design en als één van de weinige daarbij < 32' inch is.

Pluspunten

• Mooi design
  • Start snel op
  • Wifi
  • SmartTV en 3D in een klein formaat

Minpunten

• Geen Pathé thuis, firmware loopt achter op andere LG TV's
  • Kan niet met muurbeugel worden opgehangen

bja
3 januari 2013 Rapporteer

LG TM2792S Zilver

28 december 2012 Rapporteer

LG TM2792S Zilver

Heb jij ook een LG TM2792S Zilver?