Gemiddelde gebruikersscore
Inleiding Mijn trouwe Dell Vostro 1500 notebook (bouwjaar 2007) was toe aan zijn laatste upgrade. Ik heb de goedkoopste 64GB SSD op Tweakers.net gezocht en dat bleek deze te zijn. Ik heb positieve ervaringen met de producten van SanDisk. Dus de keuze was snel gemaakt. Ik heb de SSD gekocht bij Mycom voor € 55.99. De bezorging was, zoals beloofd, de volgende dag. Levering De SanDisk SSD wordt geleverd in een kleine rode verpakking. Naast de SSD wordt alleen een papieren handleiding meegeleverd. Installatie De geïnstalleerde Seagate Momentus 7200.4 250GB HDD is verhuisd naar een...
Bij Mycom trof ik deze goedkope ssd aan. Het betrof geen topsysteem (intel Core i5 3e gen.) Echter merkte ik met deze SSD al een enorm verschil met het opstarten en met de werking in het algemeen.
64gb is overigens genoeg als je hiernaast nog een normale hardeschijf heb.
ik heb twee van deze in raid 0 gezet en het resultaat is een leessnelheid van net geen 400, er zijn ssd's die dit in hun eentje halen, en met een zielige write snelheid van 145 MB/s. Dit is echt belachelijk laag, maarja wat wil je ook voor deze prijs
Als de snelheid hoger was geweest (dwz geen normale Windows laadtijden meer), dan had het zeker een voldoende gehad. Ik merkte niet veel verschil met een normale HDD.