Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
4.5 van 5 sterren
7 reviews - Pagina 1 van 1
Intel Core i7 3610QM is natuurlijk de uitblinker voor deze prijs-categorie.
Geforce 610M 2GB heeft me verast, het is zelfs mogelijk GW2 en Crisis op mid-high spelen en BF3 op low-mid. Asus heeft een speciale koeling-systeem ingebouwd die erg goed werkt, een onderzetter met koeling is voor mij overbodig. Verder is bouw kwaliteit ''Asus-stevig'' en met de koper-kleuren zit het luxe uit.
Voor mij is het beste laptop de prijs-categorie 650-750 euro.
Asus K55VD-SX019V
Toen mijn ouders mij geen MacBook wilde geven, viel mijn oog op deze laptop. Hij is echt super wauw. Ik kan wel 2 hele uren mijn huisgenoten vervelen met het geluid van dit oerding
Pluspunten
- Accuduur van wel 2 uur
- Geen huisgenoten om mij heen
Minpunten
- Geen Macbook
- Ook geen vriendin om mij heen
Asus K55VD-SX019V
Plezierige, rijk uitgeruste en zeer degelijke luxe laptop. Perfect voor power-users die minder baat hebben bij grafische prestaties, maar vooral gaan voor snelheid en performance.
Bouwkwaliteit is is zeer degelijk te noemen vanwege stevig kunststof en functionele metaal-accenten.
Pluspunten
- Standaard rijk uitgerust
- Snel
- Erg fijn toetsenbord
- Numpad
- Aansluitmogelijkheden
Minpunten
- Geluidsweergave uit laptopspeakers
- Grafische capaciteit matig
- Schermresolutie (geen HD, maar HD-ready)
- Wil soms nogal warm worden (i7 die er in zit is nogal een heethoofd)
Asus K55VD-SX416H
RAM na half jaar opgebrand, werdt mij verteld dat het een verkeerde batch was. Halfjaar later overleed de harde schijf. Asus vertelt je dat je maximaal 8Gb ram kan hebben op dit mobo, echter gebruik ik momenteel stabiel 16Gb. Dedicated GPU is zeer ondermaats.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Goede processor
- Handrest blijft zoals aangegeven koel onder gebruik.
Minpunten
- Zeer zwakke Dedicated GPU
- Relatief zwakke constructie. Buigt op plekken waar het niet verwacht wordt.
- Slechte informatie vanaf Asus mbt. moederbord specificaties.
3 van 5 sterren (Voldoende)