Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
20 september 2012 Rapporteer

Sinds ik de corsair k60/90 heb gezien wilde ik er een hebben. En toen gebeurde het fantastische mijn Razer Lycosa was voor de 2de keer stuk gegaan, terug gebracht naar de Saturn en van dat geld iets anders gekocht. Ik heb toen meteen de Corsair K60 besteld (verderop in de review waarom ik voor de k60 ben gegaan en niet voor de k90). En toen kwam het toetsenbord binnen De verpakking Het toetsenbord komt in en vrolijk gekleurde doos, en dat was het eerste onderdeel waar niet op bespaard werd. Op de achterkant van de doos is nog wat informatie te vinden. Aan dat soort informatie besteed ik niet veel tijd want ik lees het toch nooit De binnendoos is gemaakt van een heel stevig zwart kartonachtig plastic(is geen plastic maar heeft wel die...

Pluspunten

• Uiterlijk
  • Rode "gaming' toetsen
  • Geen lichtshow

Minpunten

• Geen lichtshow
  • 1 USB poort

28 december 2011 Rapporteer

Dit wordt mijn tweede review die ik ga schrijven dus weet niet te hard voor me met beordelen of puntjes die er missen. Vanwege dat ik een compleet nieuw systeem aan het aanschaffen ben kan een nieuwe muis en nieuw toetsenbord niet ontbreken, aangezien ik zelf gek ben van corsair heb ik besloten om ook een corsair toetsenbord te halen, de k60 om wel te verstaan. Stijl / kwaliteit / functionaliteit Na dat ik er over uit was dat ik geen toetsenbord wou met 200 knoppen maar een "redelijk" recht toe recht aan toetsenbord ging mijn keuze al snel uit naar de K60, strak design en 4mm toets hoogte maken dit toetsenbord voor mij een must have als veel typer / gamer. De behuizing van het toetsenbord is mooi zilver aluminium wat er voor zorgt...

Pluspunten

• 4mm aanslag
  • strak design
  • anti slip toetsen
  • windows lock toets
  • simpele multi media toetsen

Minpunten

• 2 usb aansluitingen

Door een tekort aan tijd een review die slechts een opsomming is van positieve en negatieve eigenschappen. Bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een gebruikers ervaring (in de vorm van een lijst)
Reden van aanschaf: Ik was op zoek naar een mechanisch toetsenbord zonder al teveel gaming/multimedia/macrotoetsen poespas, maar toch een kleine beetje in de vorm van 'volume control' en 'next', 'pauze', etc.

Pluspunten

• Strak uiterlijk
  • Bouwkwaliteit; hij voel super degelijk!
  • Cherry MX mechanisch toetsenbord, zonder al teveel multimedia poespas
  • Handsteun (die lekker steunt!) welke ook opbergdoos is voor de extra toetsen
  • Verwisselbare toetsen (ziet er tof uit + er zit daadwerkelijk extra functionaliteit aan vast, door net iets anders vormgeving).

Minpunten

• Het Home/insert toetsenblok zit imo iets te dicht bij het PrntScrn/scroll lock/ Pause break knopje (qua hoogte)
  • 2 USB aansluitingen benodigd om goed als USB host te functioneren.
  • De toetsen lijken iets 'hoger' te liggen dan een standaard toetsenbord (ten opzichte van het aluminium bord), wat eventjes wennen is. Dit geldt volgens mij voor ieder Cherry MX bord

22 november 2015 Rapporteer

Corsair Vengeance K60 (International English)

Mooi toetsenbord, met net uitziend alumium design. Erg fan van Cherry Red, dus dat komt goed uit. Makkelijk schoon te maken (het kost je dan wel even wat tijd om de toetsen er uit te halen) en toetsen vervagen niks. Na 2 jaar intensief gebruik nog zo goed als nieuw.

Pluspunten

• Alumium design
  • Media controls
  • Cherry Red mechanical switches
  • Geen vervaging letters.
  • Windows-key lock (beter dan geen windows key)
  • Solide.

Minpunten

• Geen volledige mechanical key-switch coverage (bovenste rij, en de 6 toetsen boven de pijltjes geen cherry red)
  • Eventueel prijs, maar alle mechanical keyboards zijn 'duur'

20 juli 2013 Rapporteer

12 juli 2013 Rapporteer

11 februari 2013 Rapporteer

17 oktober 2012 Rapporteer

24 maart 2012 Rapporteer

Corsair Vengeance K60 (International English)

3 van 5 sterren (Voldoende)
5 februari 2012 Rapporteer

29 december 2011 Rapporteer

Corsair Vengeance K60 (International English)

Heb jij ook een Corsair Vengeance K60 (Duits Qwertz)?