Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
3 mei 2013 Rapporteer

Ik heb nu een aantal maanden een versie van deze laptop en ik heb werkelijk ongelofelijk veel spijt van dit product. Sterker nog ik heb hem nu al afgeschreven. Wat een waardeloos ding is dit.
Ik zal echt nooit meer een Sony laptop kopen. En als dit de standaard van Sony is wil ik überhaupt geen producten meer van ze hebben. Sony presenteert zich in de zelfde premium segment als Apple. Nou believe me they dont come even close. Het is de zelfde goedkope pruts zooi als elk ander b merk.

Pluspunten

• Het aantal features is goed
  • De inwendige layout van de laptop ziet er netjes uit
  • Het vervangen van geheugen, harde schijf en de batterij gaat zeer eenvoudig.

Minpunten

• Het begon al met het verwijderen van de voor geïnstalleerde meuk van sony. Standaard werd deze laptop geleverd met windows 8. Ik vind windows 8 leuk voor eind gebruikers maar als advanced user mis ik de start knop. Dus wil ik gewoon windows 7 op deze machine hebben. Dan moet je via de echt meest grote drama support site ooit van Sony proberen te achterhalen welke drivers je nodig heb voor dit product. Als je het al kan vinden dan moet je minstens 2 weken uittrekken voor het downloaden. De hoeveelheid time-outs die je hierop krijg is werkelijk ongelofelijk. Het lijkt wel of het met postduiven gestuurd wordt. Maar als je het dan eenmaal aan de praat hebt, dan kom je er pas achter hoe slecht het gebruik van deze laptop is. Met name het touch pad is echt crap met een grote C. Het reageert slecht als het al reageert. Dit is toch een van de belangrijkere input voor je machine. Het geluid in een dergelijke apparaat moet je niet veel van verwachten maar uit mijn vorige apple powerbook kwam best een redelijk geluid.Nou dit apparaat klinkt alsof er ergens een speakertje van 10 cent in zit. Zelfs als je uit weet te vinden welke drivers je moet gebruiken. Dan het batterij gebruik. Ik heb er nog een extra grote batterij bij gekocht maar veel meer dan 4 uur heb ik er niet uit weten te persen. Let wel ik heb dus de meest uitgebreide versie van deze laptop a 1800 eur!!! Kom op zeg voor die prijs mag ik toch wel wat verwachten!!!

1 van 5 sterren (Waardeloos)
2 oktober 2013 Rapporteer

Sony Vaio SVS1512V1E

13 april 2013 Rapporteer

Sony Vaio SVS1512V1E

Heb jij ook een Sony Vaio SVS1512V1E?