Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
22 oktober 2012 Rapporteer

Door de prima beoordeling van Tablet Magazine heb ik deze tab opgehaald als mijn eerste tablet. Concurrenten waren de Toshiba AT300 en Sony tablet S en de Kruidvat tablet vanwege de uitbreidbaarheid met SD. Voor wat ik er mee wil, browsen, YouTube en HD films kijken heb ik geen Quadcore voor nodig. Ook waren de reviews over A4.1 zo laaiend dat ik niet afhankelijk wilde zijn van een 'mogelijke' of beloofde update van Android 4.0. Met name de prijs gecombineerd met een A4.1 was doorslaggevend. 2x mini USB, HDMI en SD kaart! Erg scherp IPS scherm 1280x800 met goede kijkhoeken. Hij voelt erg stevig aan, iets wat ik bij de Samsung nogal tegen vond vallen. Android 4.1 is nog niet vastgelopen en heerlijk stabiel op de Protab.
Update 13/4:...

Pluspunten

• Prijs zeer gunstig tov Sony, Samsung of Toshiba,
  • Android 4.1 als een van de eerste 10" tablet, POV station bekend om goede software updates,
  • Geen bloatware,
  • 2x usb dus keyboard of stick aansluiten geen probleem,
  • Inclusief microUSB tot USB kabel,
  • Oplaadbaar via USB en voedingsingang (voor zolang het heel blijft),
  • Stevige aluminium achterkant

Minpunten

• Scherm vingersmeergevoelig (heb er een matte protector opgeplakt van de Archos 101) ,
  • Niet de nieuwste quadcore processor,
  • Geen GPS,
  • Geen 3G,
  • Slechte camera's,
  • relatief zwaar 675 g,
  • Update 13/04:
  • batterij onder de maat,
  • aansluitingen voeding, geluid en USB erg gevoelig voor storing.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Jeh
12 maart 2013 Rapporteer

Ik heb deze tablet eind 2012 aangeschaft bij 4launch (+- 240 euro). De tablet voelt robuust aan en is naar mijn mening zeer compleet. Erg tevreden over het scherm (scherp en helder). Browsen werkt vlot. Accuduur is niet erg lang, maar dat valt te verwachten gezien de prijs.

Pluspunten

• Helder, scherp display met hoge resolutie (1280x800)
  • Goede kijkhoek
  • Standaard uitgerust met Android 4.1
  • HDMI poort
  • Uitbreidbare opslag (SD)

Minpunten

• Beide camera's ronduit slecht.
  • Geen GPS

2 maart 2013 Rapporteer

Op basis van de reviews en beoordeling deze tablet besteld. Helaas liep hij vast nadat de eerste app (camera werd gestart. Vol goed moed dacht ik, dat ligt vast aan de firmware. De laatste versie opgehaald en geinstalleerd. Helaas bleek dit niet te helpen. De tablet loopt vaak vast, het lijkt te gebeuren als je wat sneller werkt, maar loopt dat echt vast.
Alles leek te werken, dus waardoor de vastlopers precies ontstaan is niet duidelijk. Als het aan de hardware lag, zou ik bij het updaten van de firmware een klacht hebben verwacht. Helaas kwam er geen enkele terug melding van het systeem, ook niet na opstarten.

Pluspunten

• Het was een prima ding (als hij niet zou vastlopen)

Minpunten

• Loopt meerdere keren per uur vast.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
7 januari 2013 Rapporteer

Point of View ProTab 3 XXL WiFi Zilver

Heb jij ook een Point of View ProTab 3 XXL WiFi Zilver?