Gemiddelde gebruikersscore
Er zijn nog geen reviews van Arma 3 op tweakers, waarschijnlijk omdat het nog in de Alpha stage is. Ik zal vertellen wat ik er nu van vind en zal later mijn review aanpassen wanneer Arma compleet is. Inleiding: Arma 3 is naar mijn mening niet een spel voor iedereen. Je moet er van houden. Zo heb je groups die ontzettend realistisch arma spelen. Zo heb je bijvoorbeeld addons die ervoor zorgen als je via Voip praat dat het klinkt alsof je door een echte radio praat, dit om het nog echter te laten lijken tijdens de missie. Ik ga niet alle punten langs, alleen de belangrijkste! Besturing De besturing is wennen en dan vooral de geavanceerde besturingen en de vele knoppen die je met dit spel hebt, zo kun je met de ALT toets om je...
ArmA III. Wat een geweldig spel. Ik heb er duizenden uren in zitten, en het wordt maar niet saai.
Met de laatste officiele DLC in zicht (tacops/tanks), nog steeds de top milsim game ondanks ruwe randjes hier en daar. Absolute aanrader voor iedereen die van soldaatje spelen en (semi hardcore) simulaties houdt.
dit spel is echt aanraden.
Misschien wel het leukste spel wat ik ooit gespeeld heb. Enorm uitgebreid en realistisch, met een goede community en heel veel gamemodes.
Het spel is grafisch werkelijk prachtig, ook al moet je wel een goede CPU hebben om het goed te draaien.
Mooi spel ik ben er heel erg blij mee!