Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
KeithWM
7 november 2012

Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium

Omdat er tot nu toe slechts een review is, leek het me verstandig snel met een tweede te verschijnen, al zal deze voorlopig wat beknopt zijn. Het lastige is ook dat ik eigenlijk geen vergelijkingsmateriaal ken, dus dat de oordelen vooral zijn gegeven in verhouding tot mijn verwachtingen, of die reëel zijn weet ik niet.
Het grootste kritiekpunt dat ik heb is dat hij niet erg vlot is. Een beetje surfen of browsen gaat niet met dezelfde snelheid als dat op een PC gaat, en dat stelt me eigenlijk wel teleur.
Ook heeft hij veel moeite met het afspelen van HD kwaliteit YouTube filmpjes of streamen van HD via UPnP/DLNA. Dit zou echter ook kunnen liggen aan de kwaliteit van onze WiFi.
Overigens ben ik ook benieuwd of er tweakers zijn die weten...

Pluspunten

• Prijs
  • Scherm
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Snelheid
  • Moeite met streamen van HD

Renzzie
5 november 2012

Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium

Het punt van deze 'review' is om jullie te waarschuwen.
Deze tablet heb ik uitgezocht omdat ik een goedkope tablet zocht met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een leuk scherm.
De tablet vertoonde direct problemen. Tablet was erg traag, aanraakscherm werkte niet altijd goed en de accu had vreemde kuren. Het batterij % dropte zonder reden met 30% of meer. Dit euvel deed zich ook nog voor na een aantal keer de accu leeg te laten lopen en helemaal op te laden.
Tablet teruggestuurd, nieuwe gekregen. Zelfde probleem. Weer teruggestuurd, wacht nu op mijn geld terug.
Conclusie:
Niet kopen.

Pluspunten

• Mooi helder scherm
  • ziet er solide uit

Minpunten

• 2x defecte accu
  • slechte touch gevoeligheid
  • erg traag

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Anoniem: 496561
20 februari 2013

Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium

De Yarvik Zania ziet er in eerste instantie heel vriendelijk uit.
Maar als je m even gebruikt kom je er achter dat uiterlijk niet alles zegt.
De accu is slecht. Zit er nog 80% in, zakt ie in ene naar 30%. En dan ben je nog maar 10 minuten bezig op internet.
Waar je ook echt de tijd voor moet nemen. Op internet met de Zania is geen pretje. Als je iets zoekt duurt het eerst een eeuwigheid voordat er staat wat je getyped heb. En dan uiteindelijk ook nog een eeuwigheid voordat de site geopend is.
Koop hem niet!

Pluspunten

• Prijs
  • Uiterlijk
  • portjes zijkant

Minpunten

• Accuduur
  • Prijs-kwaliteit
  • camera
  • snelheid

2 van 5 sterren (Slecht)
humulus
4 januari 2013

Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium

Na met wat tablets gespeeld te hebben in een winkel, gekozen voor deze. Het leek een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Na een paar weken gebruik, valt de tablet echter toch tegen:
- Wanneer de tablet vanuit slaapstand komt, duurt het lang voordat de wifi verbinding gestart wordt.
- Het ene moment werkt het apparaat vlot, het andere moment kun je seconden lang wachten voordat er gereageerd wordt op een commando (geen idee waar het apparaat op dat moment mee bezig is).

Pluspunten

• Prijs
  • Scherm
  • Solide

Minpunten

• Duurt lang voor wifi start
  • Reactiesnelheid apparaat

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Yarvik GoTab Zania 10ic Aluminium?