Na mijn zoveelste goedkope hoofdtelefoon vergruisd te hebben werd het weer eens tijd voor een nieuwe. Een medewerker van de Dixons raadde mij dit exemplaar aan. Voor mijn student-standaarden is dit een flink dure koptelefoon, maar aan de andere kant was mij verteld dat de bouwkwaliteit daar wel tegen op kon wegen.
Nu moet dus derhalve erbij gemeld worden dat dit budgetapperaat de duurste hoofdtelefoon is die ik ooit heb gebruikt. Derhalve heb ik ook geen vergelijkingsmateriaal met andere hoofdtelefoons uit hetzelfde prijssegment.
De goede bouwkwaliteit is, na anderhalf jaar mishandeling, wel gebleken. De drie meter lange kabel kan af en toe wel ergens achter blijven haken, maar is lang genoeg om evt. lomp gebruik op te vangen.
Het...
3e editie voor mij van deze headset, door gegoochel van Sennheiser met de naamgeving, van Sennheiser PC 166 USB via de PC 155 USB naar PC 310.
*De 166 en 155 werden geleverd met een USB adapter welke een onboard sound device heeft, met 2 female 3.5mm jackpluggen.
Mijn eerste echte headset, en het is een topper. De naam van de headset zegt het al:G4me, ideaal voor je potjes counter strike of het skypen tijden je andere video games.