Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb het setje nu een paar weken huis huis. Ben er zeer tevreden over! Prima geluidskwaliteit en vooral een handige bassregelaar. het setje is prima vormgegeven, met mooie kleuren combinaties en een goed ontwerp. Het geluid is heel goed, als je gaat kijken naar de prijs is het zeker goed! De bass is alleen wel slecht als je de muziek heel zacht of juist heel hard zet, maar overal daar tussen in is het perfect (zeker omdat je het kan aanpassen met de regelaar).
Ik heb hem bij de mediamarkt gehaald alles is goed gegaan (behalve de bezorging van de PostNL die is altijd te laat).
Voor het gamen is het ook een prima setje, goede geluidskwaliteit het spel wordt veel beter door deze goede boxen. Je hoort alles goed, en door de goede bass hoor...
All about that bass - no treble.
Veel geluid klinkt erg dof, met weinig hoge tonen en vooral veel lage tonen. Zelfs als ik de bass op z'n laagst zet, dreunt het geluid vaak. In videogesprekken zijn mensen slecht te verstaan, of je krijgt hoofdpijn van de zware bas.
Super set. De speakers klinken goed, vol en de subwoofer is ook heel goed. In combinatie met een audiokaart klinkt het geluid zelfs nog beter. Het enige nadeel is dat de speakers heel glossy zijn en er makkelijk vingerafdrukken en krassen op komen. Ik heb overigens de grijze variant.
Goed klinkende speakers met een geweldige subwoofer. Na een half jaar ben ik niet echt teleurgesteld door deze set. Plastic op speakers ziet er wel vrij goedkoop uit en de volume regelaar geeft bij het inpluggen van een koptelefoon soms verstoord geluid (is met een beetje draaien van jack optelossen).
Geluidskwaliteit is zeker goed, het gaat extreem luid (durf het zelfs niet helemaal open te draaien). Speakers zien er mooi uit, alleen jammer dat ze makkelijk vingervlekken krijgen. Kabel van volumecontrole naar PC/Bass had iets langer mogen zijn, hoewel dit hier in orde is.
fijne speakerset
De Trust GXT 38 is een prima speakerset voor een prima prijs.
Voor mensen die tijdens het gamen liever een speakerset in plaats van een headset gebruiken is dit een echte aanrader!