Onlangs dit bord gekocht omdat mijn oude moederbord (p8z68-v pro G3) een raar probleem had dat het zat te crashen (bsod 0x124) op idle en terwijl het prima werkte tijdens full load prime95 blend mode 90% ram vd 16GB met de settings die ik al een jaar ofzo gebruikte. Alleszins heb ik nu helemaal geen 124 bsod's meer met dezelfde settings. Het pakket was ingedeeld in twee doosjes met één de moederbord zelf en het andere de accessoires alleen zoals de OC key, Wireless antennes, IO panel, een stuk of vier verschillende SLI/CF bridges, VGA hotwire cable en tenslotte een leuke mini kaartje de "mPCIe Combo + Dual-band Wi-Fi / Bluetooth 4.0" Waar je een msata ssd kan aansluiten en de wireless antennes natuurlijk. Paar details van de...
Pluspunten
Scherpe Vcore
Veel OC functies
Veel features
QUAD SLI/CF
Space gap met 2x 3slot kaarten
Minpunten
Krijg de OC key niet gecontroleerd door middel met een tobo.
Alles netjes verpakt in de doos, bordje ziet er super uit en je kunt zien en voelen dat het geen rotzooi is maar kwaliteit spul.
wat meteen opvalt als je hem aansluit is de rode led en de usb aansluitingen
Heb hem nu 8 dagen, bios was in het begin beetje buggy hij moest 2 keer opnieuw opstarten voordat hij pas doorstarte naar windows
Bios update en het was weg
Na de bios update kun je je ddr3 geheugen tot 3200mhz overclocken
heb er echter nu een corsair 1600 inzitten ik krijg binnen enkele dagen G.skilss trident x 2400 ben benieuwd wat hij dan doet
ik kan dit bordje zeker aanraden als je wilt gamen het is tenslotte ook niet voor niks RoG