Ik heb nu verschillende muismatten gehad en iedere keer was er wel iets wat mij niet aanstond, vaak te klein, of het gamed niet naar mijn zin.
En nu heb ik de Cooler Master Speed - RX L en de verpakking was gewoon lekker slank met de juiste info en zelfs een stukje van de stof van de mat zodat je kunt voelen of het bevalt.
Ik ben er zeer tevreden over en kan hem iedereen aanraden.
Na de verpakking geopend te hebben haal je de mat er uit en rol je uit en klaar is kees.
wat mij direct opviel was dat hij lekker groot, dik en ook zacht is wat naar mijn mening perfect is ook zit er een logo rechts onder van Cooler Master Stom op wat gewoon subtiel is en niet te groot of opvallend.
De muismat is erg groot in omvang en niet geschikt voor de reizende gamer.
Maar daardoor heb je wel meer ruimte om te bewegen in het spel.
De gewone muizen gaan niet makkelijk over de muismat heen, die gaan zelfs heel stroef. Daarom is een lazer game muis wel nodig. Verder heb ik de muismat nu al 1/2 jaar en er is nog niets kapot aan. De muismat heeft een erg strak design en ziet er daardoor ook mooi uit. De muismat werd helaas opgerold geleverd. En het duurde een hele tijd voordat de muismat wat losser kwam. Maar als hij uit eindelijk losser is dan is het een prachtige muismat om op de gamen.
Zeer fijne muismat, blijft goed liggen en "muist" heerlijk.
Lekkere, gladde muismat voor een smoothe ervaring. De large versie is uitstekend voor wanneer je (e.g. tijdens het gamen) een groot oppervlakte gebruikt. De mat wordt opgerold aangeleverd wat ervoor zorgt dat de zijkanten enige tijd (HEEL licht) oprollen; dit zal zichzelf wel rechttrekken.
Voor de prijs waar voor je geld!