Mooi apparaatje, werkt direct op alles. Wel erg gevoelig voor achtergrondgeluid. Poten zijn voor mij niet heel prettig, maar je kan het erg makkelijk monteren aan een mount.
Gekocht omdat ik wel een beetje klaar was met steeds kapot gaande headset mics.
Hij is misschien wat prijzig maar het zeker waard. Bouwkwaliteit is fantastisch. Metal body, geluidskwaliteit is super en de mute knop is zeker welkom. Ik gebruik de mic op een boom arm en met een popfilter.
Goede microfoon, ook voor de prijs.
Bouwkwaliteit ook beter als verwacht en ook lekker compact.
Goede microfoon voor in dit prijssegment.
Helder geluid waardoor deze microfoon prima te gebruiken is voor bijv teamspeak 3, anderen kunnen mij goed horen en hebben geen last van ruis of andere rare geluiden
Ik heb thuis 2 Samson Meteor microfoons staan beide perfect!
Één voor mijn broertje en één voor mij. Zien er mooi uit werken erg goed en zijn het geld zeker waard. Ik heb beide via V&A gekocht voor €30 p.s. hiervoor niks te klagen.
sinds een week deze microfoon in bezit, heb nog geen hele uitgebreide test kunnen doen.
Maar skype/teamspeak/ingame ZEKER een verbetering tov mijn vorige webcam mic. (logitech pro9000)
gekozen voor de zwarte variant van deze microfoon t.o.v. de glossy/retro silver look, omdat de zwarte variant een stuk minder gevoelig voor vingerafdrukken
Prima microfoon, doet wat hij moet doen
Prima geluidskwaliteit in een solide microfoon, voor een zachte prijs.
Prima bouwkwaliteit, en geluidskwaliteit
Voor een redelijke prijs een robuuste retro microfoon, Samson heeft alleen een beetje de kantjes er af gelopen met de bijgeleverde-usb kabel, en is niet van dezelfde mooie kwaliteit als de microfoon zelf.