×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Nickvdwaal 11 mei 2017

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Helder geluid waardoor deze microfoon prima te gebruiken is voor bijv teamspeak 3, anderen kunnen mij goed horen en hebben geen last van ruis of andere rare geluiden

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluid kwaliteit
  • makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • Lampje is enigzins overbodig

Eindoordeel

Score: 5
ViP_Frederick 28 april 2017

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Ik heb thuis 2 Samson Meteor microfoons staan beide perfect! Één voor mijn broertje en één voor mij. Zien er mooi uit werken erg goed en zijn het geld zeker waard. Ik heb beide via V&A gekocht voor ¤30 p.s. hiervoor niks te klagen.

Pluspunten

  • Geweldige opname kwaliteit
  • Handige koptelefoon jack achter in de microfoon
  • Zelfs van een meter goed hoorbaar
  • Als je je koptelefoon achter in de microfoon plugt kan je je zelf horen door aan het wiel te draaien. Vond ik wel grappig.

Minpunten

  • Het wieltje op de microfoon is moeilijk te bedienen als je grote klauwen hebt
  • Geluid zo goed dat die alles oppakt zoals elke toetsaanslag en geluid van je zakje Lotus koffie leutjes.
  • Verstandig om er een pop filter bij te kopen. (Deze kan je ook gemakkelijk zelf maken)

Eindoordeel

Score: 5
BottleNext 13 april 2017

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Hoge prijs, lage geluidskwaliteit. En een bekende software bug waardoor het product niet goed meer werkt. Blauwe lampje is rood omdat er iets fout is maar geen oplossing te vinden. De lage geluidskwaliteit kan te maken hebben met het rode lampje.

Pluspunten

  • Design
  • Stevig

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Driver support

Eindoordeel

Score: 2
Neallord 15 december 2016

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Voor vijftig euro kun je met de Samson Meteor Mic beginnen met podcasten en degelijke geluidsopnames maken.

Pluspunten

  • Klinkt goed
  • Klassiek design
  • Goed voor portable gebruik

Minpunten

  • Pikt natuurlijk elke toetsaanslag op
  • Een micstandaard is geen overbodige luxe
  • Software moet apart gekocht worden

Eindoordeel

Score: 4
tigermonk 20 juli 2016

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

sinds een week deze microfoon in bezit, heb nog geen hele uitgebreide test kunnen doen. Maar skype/teamspeak/ingame ZEKER een verbetering tov mijn vorige webcam mic. (logitech pro9000) gekozen voor de zwarte variant van deze microfoon t.o.v. de glossy/retro silver look, omdat de zwarte variant een stuk minder gevoelig voor vingerafdrukken

Pluspunten

  • goed geluid
  • afwerking
  • prijs

Minpunten

  • soms wat te gevoelige input
  • niet volledig stereophonic (voor ASMR)
  • software moet je erbij 'kopen'

Eindoordeel

Score: 4
Hebski 28 oktober 2015

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Prima microfoon, doet wat hij moet doen

Pluspunten

  • Prima geluid

Minpunten

  • Vervelende standaard
  • Korte usb-kabel

Eindoordeel

Score: 4
De_Jan 30 juni 2015

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Prima geluidskwaliteit in een solide microfoon, voor een zachte prijs.

Pluspunten

  • Pakt meer karakter op in mijn stem dan de concurrentie (Blue Snowball)
  • Solide gebouwd
  • Duidelijke LED
  • Aux. uitgang om zonder delay te horen wat de microfoon oppikt
  • Ziet er classy uit, stuk beter dan zo'n rare gekleurde bal op pootjes *kuch* Blue Snowball
  • Handig opbergzakje meegeleverd
  • Opklapbaar en makkelijk mee te nemen
  • Werkt met gewone microfoon standaarden

Minpunten

  • Vrij laag, los microfoon standaard aan te raden
  • Werkt niet volledig over USB 3.0

Eindoordeel

Score: 4
jeroenk13 28 mei 2015

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Prima bouwkwaliteit, en geluidskwaliteit

Pluspunten

  • 3-Poot
  • Kwaliteit geluid
  • Demp-modus knop
  • Lange USB kabel
  • Opberg hoesje

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Flannagill 6 november 2014

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Voor een redelijke prijs een robuuste retro microfoon, Samson heeft alleen een beetje de kantjes er af gelopen met de bijgeleverde-usb kabel, en is niet van dezelfde mooie kwaliteit als de microfoon zelf.

Pluspunten

  • Retro Finish
  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk te transporteren
  • Helder Geluid
  • 360 graden geluidsontvangst

Minpunten

  • kwaliteit van de bijgeleverde mini-usbkabel

Eindoordeel

Score: 4
ridfer 5 april 2014

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
timon94 8 januari 2014

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Von Henkel 10 augustus 2012

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Mid- en hoogweergave Score: 4
Basweergave Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
blastR 30 juni 2012

Samson Meteor Mic USB Studio Microphone

Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Featureset Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samson Meteor Mic USB Studio Microphone?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*