Gemiddelde gebruikersscore
8 2012: 1ste versie. 11 2012: Bricked SSD toegevoegd. 1 2013: Ervaringen op langere termijn toegevoegd. Dode links aangepast. Prestaties ASMedia ASM1061 controller toegevoegd. 5'2013 Intel USB 3.0 ervaring toegevoegd. Keuze Het doel was om mijn Game PC en Internet PC weer samen te voegen tot een idle zeer zuinig, maar als het nodig is toch krachtig systeem welke goed kan multitasken. Ik heb daarvoor de HD's uit de Internet PC in mijn Game PC gezet, de videokaart vervangen en nu dus het moederbord, processor en geheugen. De keuze voor Intel kwam tevens door de afwezigheid van fatsoenlijke mATX moederborden voor AM3+ icm FX CPU's. Dit heeft waarschijnlijk met de uitfasering van AM3+ en de introductie van AMD FM2 socket te maken. De...
Ik heb dit moederbord sinds januari 2013 en heb hem gekocht toen ik zelf mijn eerste pc ging bouwen. Hiervoor heb ik alleen laptops gehad. Afgelopen week heb ik een nieuw moederbord (pricewatch: MSI B75MA-P45) besteld omdat mijn huidige bord te veel kuren gaf waardoor ik steeds weer omwegen moest verzinnen om fatsoenlijk te kunnen werken. Mijn autistische aard vind het het niet fijn als dingen niet werken zoals ze horen te werken. Ik heb dit moederbord gebruikt i.c.m: http://tweakers.net/product/305932/intel-core-i5-3450/ pricewatch: G.Skill Ripjaws X F3-12800CL9D-8GBXL pricewatch: Club 3D Radeon HD 7850 1Gb royalKing...
Wilde graag een moederboard met B75 chipset omdat deze PCI native support en de nieuwe ivy bridge CPUs aan kan. Daarnaast was de prijs ook mooi. De meeste drivers waren tof, wel opletten als je de boel installeert, je per driver aankiest wat je wil anders krijg je een hoop meuk!
Er zaten genoeg USB3 en SATA 6 aansluiten op voor mij!
Check ook even op de Asrock site welk geheugen er wordt gesupport. Ik had een kingston 16gb uitgezocht!
Destijds aangekocht omwille van de 8 sata poorten voor een lage prijs
Een goed moederbord met voldoende aansluitingen, voor een prima prijs. Wel veel gedoe gehad met het aansluiten van I/O shield, dat paste niet lekker.
Moederbord heeft 5 jaar prima gewerkt maar is daarna plotseling overleden. Ik had een langere levensduur verwacht.
Enige tijd met tevredenheid gebruikt in een NAS, had een moederbordje nodig met niet teveel features (verbruik). Dit leek een goed moederbord hiervoor, jammer genoeg is het stuk gegaan na 2,5 jaar. Wat naar mijn mening veel te snel is, zeker als je weet dat de NAS niet 24/7 opstaat.