Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
dennisk.
26 maart 2015 Rapporteer

Philips 42PFL4307H Zwart

Goede televisie, maar geen aanrader als je op zoek bent naar een goede smart-tv met DLNA.

Pluspunten

• Beeldkwaliteit
  • Stevigheid
  • DLNA
  • Genoeg aansluitingen

Minpunten

• SMARTsysteem
  • Geluid
  • Trage afstandsbediening

3 van 5 sterren (Voldoende)
mouse86
8 mei 2013 Rapporteer

Philips 47PFL4307H Zwart

Deze TV heb ik nu bijna 4 maanden in bezit. Ik heb de tv aangeschaft omdat mijn oude TV plotseling de geest heeft gegeven.
Mijn criteria voor een nieuwe TV was:
- minimaal 46" TV
- de voordeligste in deze maat
- snel leverbaar
Dit zijn weinig eisen, maar dat komt omdat ik persoonlijk niet erg veel waarde hecht aan de TV. Als ik een willekeurige winkel binnenstap, dan vind ik (tegenwoordig) alle TV van dit formaat er erg mooi uitzien. Ja, ik merk op dat er zit verschil onderling met de TV's, maar ik vind het eerder een kwestie van smaak dan dat je kan zeggen dat de een lelijker is dan de andere.
Naar mijn idee blinken TV's tegenwoordig meer uit in de toevoeging van "apps", maar dit heb ik niet nodig aangezien ik een HT-PC heb hiervoor.

Pluspunten

• Aantrekkelijke prijs (bij aanschaf was deze 700 euro)
  • 3D ziet er mooi uit
  • HDMI / USB aan de zijkant te bereiken

Minpunten

• Trage snelheid van het laden van de applicaties zoals Pathe, YouTube, Nu.nl. Het werkt allemaal wel, maar het is langzaam.

eazyq
7 oktober 2012 Rapporteer

Philips 42PFL4307H Zwart

Omdat onze trouwe 32inch CRT de geest had gegeven en er geen CRT's meer te koop zijn toch ook maar aan de platte TV met een krap budget. Gelukkig zijn de prijzen de laatste jaren behoorlijk gedaald. Flink shoppen en reviews lezen dus vooral omdat ik geen zin en tijd om alle winkels in te gaan en naar fout afgestelde modellen te gaan staan kijken. Ten eerste een leuke 42 inch LG gezien en besteld bij bol.com maar aangezien men bij bol.com blijkbaar vond dat wij toch maar weer een 32inch moesten krijgen die we niet besteld hadden maar weer verder lezen. De Philips stond al op mijn shortlist vanwege de grootte, functionaliteit en design.
Via de pricewatch alhier en een bezoekje aan de site een model minder gevonden voor een prijsje lager. Dus...

Pluspunten

• Design, prijs, mogelijkheden (passieve 3D, smartTV)
  • E-mail, facebook, youtube en meer direkt op je TV.

Minpunten

• traag zappen met CI+ module, extra geluidsinstellingen klinken nergens naar, menu soms wat traag, lange opstarttijd.
  • Smart TV heeft een zeer beperkt aantal apps en niet allemaal even handig te bedienen.

rem4rk4ble
6 september 2012 Rapporteer

Philips 42PFL4307H Zwart

Goed. Even een uitgebreide review neerzetten zodat men misschien overtuigt kan worden of niet van de voordelen van dit product. De specificaties spreken voor zich. Een goed toestel voor een hele goede prijs (€522 op het moment van schrijven). Ik zelf was aan het twijfelen tussen een Samsung 40ES6110 (€719) of deze Philips. De doorslag was voor mij de prijs. In specificaties zijn ze gelijk. De samsung heeft actieve 3D en deze passieve. Nu vind ik passief gewoon veel beter kijken dus deze gekozen(vriend van me kocht overigens die ander). Bij het installeren van de TV kom je meteen op een blokkade uit, als je ziggo hebt. Je kunt namelijk alleen een netwerkfrequentie opgeven en geen ID en de frequentie leest hij al niet uit. De nieuwste...

Pluspunten

• Uitgebreide smart apps
  • Goede 3D brillen
  • Goed geluid

Minpunten

• Traag menu
  • Ziggo installatie omslachtig
  • Ethernet aansluiting

sbrzon
16 april 2013 Rapporteer

Philips 42PFL4307H Zwart

Heb jij ook een Philips 42PFL4307H Zwart?