Voor een tafelmodel vriezer is deze wat aan de duurdere kant, maar met een operationele werking van -15c t/m +43c is dit een ideale vriezer voor 2 personen wanneer deze in een niet geisoleerde ruimte moet komen. No-frost ontbreekt en bijgeleverde vrieselementen zijn onhandig, maar er is genoeg ruimte.
Beoordeling op basis van eerste indrukken direct na levering/ingebruikname. Update volgt na langere tijd in gebruik (de praktijktest). Vandaar een voorlopige score van 4 uit 5.
Mooi compacte, stille en zuinige vriezer. Staat tijdelijk in keuken ivm zomer en ijsjes/ijsblokjes etc. maar haast niet hoorbaar. Tijdens ingebruikname duurde het heel lang voor de gewenste temperatuur was bereikt, maar na openen en vullen verhoogt de temperatuur niet bijzonder.Van binnen makkelijk af te nemen en schoon te maken.
Prima product en de service was goed en de bezorgers vriendelijk.
Prima diepvriezer , stil maar door de dikke wanden blijft er binnen weinig ruimte over.
Staat in garage wel last van koude condens op wanden buiten kant wat resulteert in soms een plasje
Water voor op de grond
Ik heb deze vriezer gekocht bij BCC te Oosterhout.
Ben geholpen door dhr. Brocks die mij uitstekend adviseerde omtrent de keuze. Had ruim de tijd voor mijn vragen en gaf hierop een deskundig antwoord.
Over de kwaliteit/duurzaamheid (net in bezit) kan ik nog niets zeggen!