Gemiddelde gebruikersscore
Een ' no nonsense' netwerkaart die precies doet wat hij hoort te doen - verschaffing tot een draadloos netwerk geven. Prestaties zijn prima, hoewel dit natuurlijk bij elke situatie anders zal zijn.
Reden van aanschaf Computer staat op een plek waar geen mogelijkheid is voor een lankabel. Voorheen de Linksys WMP54G v4.1 gehad maar deze was met de performance geen succes. Heb eerst de TP-Link TL-WN822N gekocht maar deze gaf problemen met mijn computer. Probleem lag bij de hardware van het apparaat, kon er voor kiezen geld terug of een nieuwe. Heb toen geld bij gelegd en de TP-Link TL-WDN4800 gekocht. De kaart De 'D' staat voor Detachable antennes. In de doos - Quick Installation Guide 'Wireless PCI Adapter' - Quick Installation Guide 'N900 Wireless Dual Band PCI Express Adapter' - Resource CD met driver 02/22/2011,9.2.0.310 - Declaration of conformity - Low profile - 3 x 2dBi antennes - TP-Link TL-WDN4800 PCI...
Van mede-Tweaker overgenomen, inclusief toebehoren. Driver van website gedownload, was alleen via zoekmachine te vinden. Verder probleemloze installatie. Werkt ook met Windows 10, al wordt dit niet vermeld. Goede verbinding i.c.m. Fritzbox.
Ik gebruik nu een UTP-kabel, maar de tijd dat ik het heb gebruikt was wel lachen. Co-op met vrienden was nog nooit zo onstabiel geweest, hierdoor heb ik geniale momenten meegemaakt. Ik heb hiermee ook op het internet op kunnen zoeken waarom mijn kabel het niet deed.
Na het lezen van de reviews had ik een aantal problemen verwacht, echter hebben zich geen enkele problemen voorgedaan
Standaard drivers zijn ruk van windows 10!
Ik gebruik de volgende driver: Atheros 10.0.0.355
Dit zijn windows 10 drivers, maar eigenlijk voor een andere chip? Zie google. Werkt Perfect!
Ook had ik nog één 5dbi antenne liggen. Standaard zitten er 3x 2dbi antenne's bij.
Gelijk had ik dubbele download snelheid!
Ik gebruik deze kaart al bijna een jaar en ik heb er nog nooit problemen mee gehad.
Constant verbindings problemen.
Het is me niet gelukt om met deze kaart een fatsoenlijke verbinding te krijgen. Of het signaal is te zwak, of er is wel signaal maar de downloadsnelheid is langzaam. Met andere apparatuur vanaf dezelfde afstand werkt het allemaal wel.
Kleine en makkelijk te instaleren adapter. Geen problemen mee gehad. Qua prijs/kwaliteit verhouding super.
Eenvoudig. Doet wat hij moet doen. Snel genoeg voor het snelste Ziggo pakket.
Product is niet echt fantastisch, verbind je met het internet, maar das dan ook alles. veel last gehad van random speed drops etc en uiteindelijk gewoon kabel door het huis getrokken
Doet het prima, hoefde op windows 8.1 niet eens de driver disk te gebruiken.
Zeer prettige netwerkkaart. Installeren gaat erg makkelijk en is zo gebeurd. Bij mij detecteerde Windows 8.1 hem na het opstarten en ik kon meteen verbinding maken met mijn draadloos netwerk. In mijn huis heeft hij op alle plekken goed bereik en hoge snelheid.
Zeer fijne en goedkope kaart, een grotere verbetering t.o.v. USB adapters
Fijne kaart, omdat ik geen zin had een kabeltje te trekken ben ik voor deze oplossing gegaan. 5Ghz is echt een verademing tegenover 2.4 die lekker bezet is door iedereen. Ik haal hoge en consistente snelheden! Prima kaart!
Installatie was verschrikkelijk. Hij botste met mijn oude drivers en de juiste drivers zoeken was een zoektocht waar je U tegen zegt.
Uiteindelijk hele PC opnieuw geinstalleerd na contact te hebben gehad met TP link en toen werkte die goed. Sinds die werkt, topkaart. Haalt met gemak 250MB/s
Gekocht voor de PC van mijn moeder omdat er geen internetkabel naar mijn moeder's pc kon worden gelegd.
Erg fijn ding, zeer klein en goed bereik.
In mijn ogen een zeer goede netwerkkaart(je) voor een goede prijs!
Super kaartje. Ik heb 90 Mbit/9Mbit Down/Up en met een USB stickje haalde ik vaak niet meer dan 40 Mbit. Nu gewoon de volle 90! Ook de ping is met 20% verbeterd
Ook las ik hier dat er problemen waren met de meegeleverde drivers, dus gelijk nieuwste versie gedownload: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WDN4800&version=V1
Goede netwerk kaart, doet wat hij moet.
Wel problemen gehad bij het installeren doordat de drivers op de cd niet werkten, Heb zelf op internet een manier moeten vinden voor het op te lossen.
Voor de rest werkt hij p^rima en zeer tevreden
Omdat kabel niet mogelijk was moest ik wifi gebruiken.
Ik kwam daardoor op dit.
Met de standaard drivers op cd kreeg ik bsod.
Met een externe programma die naar drivers zoekt is het opgelost.
Ik gebruikte 2 jaar oude driver.
Os win7