Eerste Indruk: De SmartTV zit goed en stevig verpakt in de doos. Alle accessoires waren compleet. De TV wordt geleverd met extra kabels. De afstandbediening oogt erg groot en wordt ook geleverd met 2 penlite batterijen. Die ook nog vol zijn. De overige accessoires zijn een handleiding en 4 passieve 3D-Brillen. Het Design is goed gekozen, afwerking van een lamborghini. Dunne bezel wat het beeld nog groter maakt. De mooie druppel onderaan de Smart-TV met Philips logo maakt het af. Installatie: De installatie van de TV spreek voor zich. Duidelijk met plaatjes weergegeven in de handleiding. De voetsteun van de TV is zeer robuust. De ophanging sluit goed aan, zonder enige moeite is de voet te plaatsten op de TV. De statief oogt...
Net als iedereen ben ik flink aan het rond snuffelen geweest voor de aanschaf van een nieuwe TV, het werd de LGLM670S of deze philips, uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij deze TV omdat deze op tweakers qua beeld er beter uitsprong en een stuk goedkoper was, ik was al voorbereid op het trage menu van de TV en daar ben ik nu na een weekje aan gewend, de features heb ik even mee gespeeld maar gaat toch vele male sneller via mijn xmsnet decoder dus op de tv zal ik hier niet mee spelen, echt een grote tegenvaller vind ik het belabberde geluid, mijn ouwe philips (42"pfl5603) had echt een super geluid dus het schelle en blikkerige geluid van nu valt me vies tegen.
Wat ik ook verschrikkelijk irritant vind is dat ik na een week nog steeds geen...
Pluspunten
Mooi beeld
3D beeld ook mooi
duidelijke afstandsbediening
verloopstekker van HDMI naar scart (voor o.a. de WII)
Minpunten
mediaserver gedeelte valt de hele tijd uit
krijg met geen mogelijkheid ondertitels werkend bij de mediaserver
Wij hebben sinds een week de 55PFL6007H in huis hadden daarvoor 3 weken de beschikking over de LG 55LM670s.
Het is dat we de 2D en de Ambilight zo waarderen maar als het aankomt op de extra mogelijkheden zoals SmartTV het afspelen van content via een NAS of smartshare op een PC of telefoon en stabiliteit van deze extra mogelijkheden dan ligt de LG volgens ons een straat lengte voor op de Philips.
Wat de Programmeurs van Philips in elkaar geknutseld hebben lijkt helemaal nergens op die hele afdeling kan zo de straat op dit accepteer je toch niet als bedrijf. Het loopt zeer vaak vast of je nu met de SmartTV bezig bent of een film af wil spelen of snel wilt door spoelen. Als je een film gedeeltelijk kijkt kun je niet gewoon een uur later...
Pluspunten
Wij vinden het 2D beeld erg mooi beter als bij de LG.
Zeer acceptable Passief 3D beel vergelijkbaar met de LG (wij wilden geen actieve 3D).
Ambilight vinden wij iets toevoegen (als de tv vlak tegen een muur hangt).
Remote is fijner als bij de LG (LG heeft te veel knoppen)
Zenders indelen (zappen) vinden wij fijner als bij de LG bij de Philips kunne we een volgorden aanmaken en dan tijdens het zappen hier altijd standaard door heenlopen bij de LG moesten we eerst Favorieten selecteren en dan door de lijst bladeren.
Geluid is redelijk voor een TV beter als op de LG.
Ghosting had de LG duidelijk zichtbaar last van (maar stoorde ons niet echt) bij de Philips zie ik het nauwlijks vind het zwart ook erg goed.
De nog smallere bezel (1cm) tegenover de 2011 modellen.
Minpunten
SmartTV is bagger en niet te gebruiken (looptvast en is erg traag).
Afspelen van media (fotos, videos en muziek) op externe bron USB en netwerk werkt erg slecht en onbetrouwbaar (via zowel wifi als Lan 1Gb netwerk) ook niet echt bruikbaar.
Type 3D wordt vaak niet goed herkent soms mag je dan zelf kiezen of het sbs of een ander type 3D is maar vaak ook niet dus eigenlijk niet bruikbaar.
3D beeld via HDMI van de HTPC word niet herkend en omschakelen naar 3D sbs handmatig of 2D naar 3D conversie is niet mogelijk.
Smart TV en de andere afspeel mogelijkheden waar Philips zo mee adverteerd is meer voor de marketing afdeling om de tv aan de man te brengen maar bij deze serie niet echt funtioneel wekt alleen maar ergernis op als je hier iets mee wil doen moet je deze tv (voor nu) snel vergeten.