Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 oktober 2012 Rapporteer

Ten eerste wil ik iedereen erop attent maken dat ik een goedkoop printer nodig had met kopie/scan functie die compatibel was met draadloze apparataten zoals bv android/ios apparaten of een laptop die draadloos verbonden was met het wifi netwerk thuis.
In dit opzicht heb ik alles wat ik wens ontvangen, printen vanaf ipad/ w7 pc/ android toestellen zoals S3, S2, xperia s, htc one v is geen enkele probleem met de samsung mobile print app.
Ik heb wel een probleem gehad met de OSX versie die ik niet aan de praat heb gekregen, waar ik verder ook geen tijd in heb gestopt.
Nogmaals het ging mij erom om af en toe iets te printen of een kopie te nemen, zonder de bekommernis dat de inkt ging uitdrogen. Dat is voor mij de belangrijkste reden geweest...

Pluspunten

• wifi
  • samsung mobile print app voor android en ios

Minpunten

• osx compatibel maar werkt niet altijd even gemakkelijk

22 december 2012 Rapporteer

Inleiding
Mijn oude Canon iP4000 inktjet printer gaf onlangs de geest waardoor ik op zoek moest naar een alternatief. Omdat wij de laatste jaren niet veel meer printen (geen studenten meer) waren de eisen niet zo groot: er moet een scanner opzitten (hadden we nog niet), de printer moest via het netwerk te bereiken zijn en het verbruik moest gunstig zijn, ook bij weinig afdrukken.
Via een van de topics op GoT werd deze Samsung aangeraden en na nader onderzoek leek dit wel wat. Het betreft hier een mono-laser printer, deze kan dus alleen zwart afdrukken. Volgens informatie op het internet gaat de bijgeleverde toner zo'n 700 prints mee, met ons printvolume kunnen we daar voorlopig mee vooruit.
Installatie
De printer is lekker...

Pluspunten

• Afdruksnelheid (en opwarmtijd printer)
  • Kwaliteit afdrukken
  • Netwerk functionaliteit werkt goed
  • Scanner is prima

Minpunten

• Driver/software (onder OS X in ieder geval) slecht gedocumenteerd

25 september 2012 Rapporteer

Ben toch redelijk ervaren met dit soort spul, maar tot twee keer toe er aardig wat tijd ingestopt om hem draadloos aangesloten te krijgen.
Lukt van geen kant. Noch via WPS functie, noch via handmatig instellen. Vindt wel het accesspoint, maar verbindt niet, met onvolledige uitleg wat er fout is.
De installatiesoftware is ook ietwat brak.
B.v. 'volgende' button blijft soms grijs, terwijl er echt een keuze is aangevinkt.
Software update functie werkt niet (server not found), gisteren ook doodlopende links om drivers op Samsung site te vinden. (no downloads found for this product, zowel NL, UK DE als VS geprobeerd)
Via USB prima machientje voor het geld, draadloos helaas knudde.

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Samsung SCX-3405W?