Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
6 januari 2012 Rapporteer

Heb de H70 aangeschaft gehad in 2011 om mijn 9700 van Zalmann te vervangen.
Prijs vond ik wel tegenvallen tegenover een goede luchtkoeler maar waagde de gok.
Bij de eerste installatie, wat makkelijk gaat mits je een goede behuizing hebt, vond ik de koeler niet stil.
Dit komt door de standaard fans die behoorlijk lawaai maken.
Deze fans heb ik vervangen door de Scythe Gentle Typhoons, 1850 rpm fans en wat een verschil, zo stil ineens.
Hij koelt mijn X4-955BE vele malen beter dan mijn oude luchtkoeler en dat stil in mijn case.
Draai met gaming op 4,0Ghz en de temps worden max.53 graden, dit met BF3.
Tijdens benchen op 4,3Ghz worden de temps max. 58 graden en vindt dat een zeer nette prestatie.
Overall ben ik een zeer tevreden tweaker...

24 december 2011 Rapporteer

Ik had de H70 voor LGA 2011 besteld. Maar helaas moest de koeler terug i.v.m. een ratelend pompje.
Een paar dagen later had ik een gloednieuwe binnen gekregen maar die had precies het zelfde probleem.
Na wat beter/dieper op internet gezocht te hebben viel het me op dat ik niet de enige met dit probleem was.
Daarom heb ik de H80 terug later komen i.p.v. de H70. (die heeft een iets beter pompje)
Doet het prima, zonder geratel of iets. Maar ik vind het pompje niet bepaald stil. (zit een hoog tonige zoem in)
De stock fans moet je zowiezo gelijk weg gooien want die slaan helemaal nergens op kwa geluid.
Conclusie:
De mensen die hun pc stil gekoeld willen hebben, raad ik de Corsair H series niet aan.
Koelen doet de H70/H80 prima, maar als...

Pluspunten

• Koelt prima

Minpunten

• Veel lawaai / irritante zoem.

2 van 5 sterren (Slecht)
30 januari 2012 Rapporteer

Corsair Hydro Series H70 Core

Heb jij ook een Corsair Hydro Series H70 Core?