Mijn eerste review op tweakers. Het is de eerste keer dat ik zelf mijn pc samenstel en bouw. Ik heb voor deze kast gekozen door andere reviews en het advies op deze website. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk tevreden ben over het uiterlijk en over de makkelijkheid waarop alles is in te bouwen. Dooor de duidelijk beschijving was ik in een paar uurtjes helemaal klaar. De kast oogt stevig, ondanks dat de voorkant van plastic is. Hij sluit welliswaar niet overal even netjes aan, maar dat klopt ook wel met de prijs die je er voor neer telt. De lege oogt overzichtelijk en ziet er stevig uit. T0gtnsA9 Er zitten genoeg schroeven bij om alles netjes en stevig in te kunnen bouwen. cKoy5abx Een groot nadeel vind ik de...
Voor een beginner is dit zeker een goede kast.
Hij oogt heel "stoer" vanwege de brede onderkant waar de fan zit, deze wordt opgelicht door een rode LED wat toch een leuk effect geeft.
In de kast zelf zit een kabel management systeem wat in mijn geval prima zijn werk doet, hij heeft voldoende ruimte om alle kabels netjes weg te werken.
Ook het aansluiten was niet al te moeilijk, na het lezen van de handleiding heb ik alles binnen 1,5 uur geinstalleerd.
De Voorkant is van plastic, wat ik zelf niet zo erg vindt, maar als je goed kijkt lijnt de voorkant niet helemaal uit met de zij panelen waardoor je een spleet krijgt, zoals ik al zij is dit voor mij geen probleem.
Als je voor het eerst een systeem in elkaar zet, is deze kast prima. Als...
Een vriend van me heeft deze kast gekocht en ik heb alles ingebouwd en ik kreeg wel zin om er een review over te schrijven.
Exterieur.
Deze kast ziet er van buiten simpel maar goed uit, vooral de LED-fan aan de voorkant valt op door het mesh waar het doorheen schijnt en aan weerszijden zitten de aan en reset knop met boven elke knop een ledje.
In het linkerzijpaneel zit een bobbel zodat je de kabels fatsoenlijk kunt wegwerken.
In het rechterzijpaneel zit een groot gat voor 2 120 mm fans en op de bovenkant zit niks en op de achterkant zitten de aansluitingen en 2 waterkoelingsgaten met rubber afgewerkt
Interieur.
Van binnen ziet de kast er goed uit,
Deze kast heeft schroefloze drive bays waardoor het inbouwen makkelijk gaat en op de...