Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 475404
25 september 2012

Epson Stylus SX130

Ahh.. De goedkoopste all-in-one-printer die op dit moment op Pricewatch, aantrekkelijk? zeker. Maar is hij het ook waard? Nou.. Daar zullen de meningen over verschillen.. Laat mij het uitleggen.
Aangezien er nog geen review is heb ik maar even een account aangemaakt om dit wel te doen.
ter informatie ik heb 1 á 2 weken ervaring met de printer )
Samenvatting:
Als je de kleine nadelen en de afdruksnelheid over het hoofd kunt zien, is dit een zeer degelijke aankoop.
Aantal kleine frustraties die misschien niet zoveel uitmaken, en een beetje 'nitpicking' is. maar ik toch even opschrijf omdat ik ze niet echt bij de nadelen kan plaatsen:
- De printer is een beest, erg groot, in vergelijking met andere...

Pluspunten

• Zeer Goede Prijs
  • Afdruk kwaliteit is netjes
  • Gemakkelijk te installeren.
  • Scan/kopieer kwaliteit is erg goed (zover ik heb gezien).
  • Veel functionaliteit voor een lage prijs

Minpunten

• Nadelen:
  • Er zit GEEN, Usb kabel bij.
  • Deze ( als je die niet bezit ) zul je er zelf bij moeten kopen. kosten voor zoon kabeltje, 5 á 10 euro ( of als je er nog een hebt van je vorige printer, zoals ik. die gebruiken )
  • De printsnelheid..
  • Dit is de hoofdreden waarom ik de review schrijf. De snelheid van het printen is zo, ZO, erg langzaam. één factuur uitprinten ( met alleen zwarte text ) duurt circa 2 minuten. Waarbij andere printers een paar seconden over doen.
  • 30 factuurtjes uitprinten kost je rond de 30-40 minuten.
  • De cardridges
  • Er zijn niet 2 maar in totaal 4 cardridges die je tussen de, € 5,99 - € 36,95, p/stuk zullen gaan kosten. (hoelang ze meegaan kan ik geen mening over geven, vandaar geen beoordeling daarover )

2 van 5 sterren (Slecht)
Weapon S
18 oktober 2012

Epson Stylus SX130

Dit is het goedkoopste ding dat je kunt vinden, dus je moet er niet teveel van verwachten. Desalniettemin zijn er een paar dingen waar je wel van tevoren op gewezen mag worden.
Ten eerste de set-up is gigantisch simpel, zelfs onder Linux. Ik had zelf een USB-B stekkertje dat er niet inpaste, omdat er zowel om m'n kabeltje als de poort een leuk plastic randje zit. Het vervangen en plaatsen van de cartridges is ook simpel. Ik ben zo iemand die het niet zoveel uitmaakt wat er allemaal in de verpakking zit. Er zaten twee Quickstart pamfletten in, de printer, en wat half-gevulde cartridges om mee te beginnen.
Het kopiëren zonder PC gaat ook gewoon lekker zonder problemen. De scankwaliteit is niet uitermate goed, maar voor de prijs uitstekend;...

Pluspunten

• Redelijk scannen voor een super prijs
  • Makkelijke set-up met desgewenst Linux
  • Intuïtieve knoppen die je snel onder de knie hebt
  • Goedkoop! met hoofdletter en uitroepteken

Minpunten

• Zuigt inkt en heeft kleine voorraad
  • Weigert zwart-wit te doen, als kleuren op zijn
  • Ongeëvenaarde printtraagheid
  • Nagware

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Epson Stylus SX130?