![]() |
Hands-on - IFA: Hands-on: Fujifilm X10 De Fujifilm X10 lijkt zo te zijn weggelopen uit de jaren zeventig van de vorige eeuw - maar de technologie onder de motorkap is beslist bijdetijds. Tweakers.net kon op de IFA in Berlijn even met dit paradoxale toestel spelen. |
![]() |
Review - 2011: cameramarkt op scherp Op fotografiegebied werd het jaar gekenmerkt door onder meer natuurrampen en compacte systeemcamera's. In dit jaaroverzicht blikken we terug en wagen we ons aan een voorspelling voor 2012. |
Gemiddelde gebruikersscore
ik ga de tekst heel beperkt houden, want er zijn al zoveel reviews van de X10 van veel betere fotografen dan ik. Ik kan daar, aan de mening van de profs, onmogelijk iets zinnigers over zeggen of toevoegen. alle opties, mogelijkheden en ook nadelen van de X10 worden tot in den treuren behandeld op: http://www.luminous-lands...0_first_impressions.shtml http://www.theverge.com/2...97067/fujifilm-x10-review http://www.photographyblo...ifilm_finepix_x10_review/ http://www.kenrockwell.com/fuji/x10.htm http://www.stevehuffphoto...baby-brother-of-the-x100/ Vooral de eerste en de laatste hebben mij doen besluiten om deze camera aan te schaffen.
Fijne compacte camera met prima resultaten bij goede lichtomstandigheden. Bij minder licht beduidend lastiger. Positief is dat er veel handmatig in te stellen valt.
Erg fijne camera, zeker voor het geld. Ik heb er 250 euro voor betaald.
Leuk afwijkend uiterlijk.