in het kort[/b Ik heb de Jawbone Jambox sinds september in gebruik. Mijn conclusie tot nu toe is een top apparaat. Aanpasbaarheid Het is via de software van Jawbone mogelijk om er verschillende andere voice feedback stemmen op te zetten voor het aangeven van bv batterij tijd en of er een binnenkomend gesprek is. De software hiervoor draait vanaf de site van Jawbone en om hier gebruik van te maken dien je een account te maken op de site. Dit is zeker aan te bevelen aangezien op deze manier de Jambox ook van software updates wordt voorzien. Via deze site kan je ook de naam van het apparaat aanpassen even als andere instellingen. Ondanks dat er op het site deel voor de aanpassingen en updates nog beta staat werkt alles perfect.
Heb deze (blauwe) Jambox nu ongeveer 4 jaar in gebruik. Wat een TOP apparaat.
Perfect om mee te nemen, vult hele kamers met geluid en batterij gaat lang genoeg mee voor normaal luisteren dagje strand.
Review op prijs kwaliteit en grootte en geluid verhouding
Beste,
Na een tijdje te hebben rondgekeken naar een bluetooth speaker, en na veel wikken en wegen (€150,- voor een mp3 box is toch vrij veel) toch maar een jawbone jambox gekocht. Veel reviews op youtube en één op tweakers waren vrij positief.
Na de ontvangst van de postbode gelijk de jawbone te hebben gepaired, wat overigens vrij snel ging, de jambox aangesloten op de AC adapter. Het afspelen via bluetooth ging vrij simpel, zowel spotify als de gebruikelijke mp3 speler op mijn s3 speelde hij vloeiend af. Tijdens het testen besloot ik de speaker eens op zijn hoogste volume te zetten, nu hoorde ik in de linker speaker een kraakje bij hoge geluiden. Coolblue gebeld en netjes een nieuwe ontvangen na het retourneren van de eerste.
De nieuwe...
Al een tijd was ik aan het zoeken naar een kwalitatief goede speaker om op vakantie mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand. Na wat research kwamen er een aantal modellen boven drijven: Bose soundlink II, JBL Charge, Jawbone Jambox en de Jawbone Bigbox.
De bose heeft naar mijn mening het beste geluid van deze apparaten. Toen ik de JBL Charge hoorde was ik diep teleurgesteld. De Jawbone Bigbox was in vergelijking met zijn veel kleinere broertje ook ietwat teleurstellend, maar zeker niet slecht. Ik heb in mijn oordeel wel onder andere de prijs en formaat meegenomen.
Uiteindelijk positief verrast met de Jambox en direct gekocht.
De speelduur is niet al te lang, maar genoeg om een dag mee door te komen. De batterij is ook in een uur of...
Het is een prima product en werkt naar behoren. Het enige wat ik er jammer aan vind is het maximale volume, hij kan niet echt hard.
De optie 'live audio' is wel erg mooi, net alsof je bij een concert van de artiest zelf bent.
Prima geluid. Maar na een tijd kwam er regelmatig een hoop noise uit.
En sinds een week is de pret helemaal over: ik kan het ding niet meer opladen. Ik heb er geen gekke dingen mee gedaan.