Review door de redactie

Review - 2010: een smartphone bij twee pakjes boter

Een smartphone van 99 euro? Het werd realiteit in 2010, het jaar dat de smartphone goedkoop werd. Ook brak Android definitief door en kwam Windows Phone 7 uit. Tweakers.net maakte een overzicht van een bewogen jaar.

84 27 dec '10

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

30 mei 2011 Rapporteer

BlackBerry Curve 3G 9300 Zwart

Inleiding Dus, Ik ging naar de T-Mobile shop om mijn Prepaid Blackberry Curve 3G op te halen. Alles was gelukkig op voorraad en na een stukje goede service van de T-Mobile Shop Medewerkster heb ik de telefoon mee naar huis genomen hier mijn review. In De doos Dus toen stond ze dan thuis, mooi in een klein Blackberry doosje. Ik had eerst een T-Mobile verpakking der om heen verwacht maar het is toch de originele verpakking geworden. In de Doos zat: - De Telefoon (Nog zonder accu) - Een MicroSDHC Kaartje van 2GB (Al in de telefoon) - USB Kabel (Heel erg kort, alleen handig als je een iMac of een laptop hebt) - De Simkaart - Oordopjes met kussentjes - Mini CD (Niet in je Slotdrive stoppen!) - EU Stekker Kop - GB...

Pluspunten

• Mooier Design dan de 8520
  • Digitale Agenda + Google Sync Is geweldig!
  • Mac Ondersteuning
  • Gratis MicroSD kaart erbij
  • Trackpad werkt soepel en goed
  • En nog meer

Minpunten

• Toetsenbord moet je leren gebruiken
  • Als je het profiel op Trillen of Stil zet en je drukt per ongeluk op je Play knop bovenop gaat de muziek toch afspelen op het volume dat in je muziekspeler staat (Dus zet je volume voor de zekerheid ook uit!)
  • Het herstarten van de Blackberry als je een App Update (Soms)

merphixia
20 maart 2014 Rapporteer

BlackBerry Curve 3G 9300 Roze

19 juli 2012 Rapporteer

BlackBerry Curve 3G 9300 Zwart

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een BlackBerry Curve 3G 9300 Rood?