€ 14,90 bij HighFlow

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
14 november 2014 Rapporteer
Product gekocht 0

Voor de prijs een uitstekend product. Prestaties naar mijn mening minimaal gelijk aan Arctic Silver 5. De koelpasta is niet geleidend waardoor deze zorgeloos aangebracht kan worden. Zeer veelzijdig en goed in te zetten voor andere toepassingen. Bevalt mij na 8 jaar nog zeer goed.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Grote hoeveelheid
  • Niet electrisch geleidend
  • Prima warmtegeleiding
  • Zeer stabiel over langere tijd

Minpunten

• Beetje aan de dikke kant, echter geen probleem bij gebruiken line of dot methode

25 januari 2014 Rapporteer

Ik was altijd fan van Arctic Silver 5, en wilde nu wel eens de Ceramique 2 proberen, omdat deze totaal niet stroom geleidt. Dat leek me wel prettig voor de zekerheid.
Ik kreeg (helaas na een week of 2 pas) mijn bestelling binnen. Het is een flink grote spuit, en hij kost maar een klein beetje meer dan de kleine versie. Dus financieel is dit wel voordeliger, als je t veel gebruikt iniedergeval. Echt praktisch is zo'n grote spuit echter niet, t aanbrengen is wat moeilijker/onhandiger door t formaat.
Helaas bleek dat ik ook om andere redenen beter de kleine versie had kunnen proberen, want Ceramique 2 is echt heel anders dan Arctic Silver 5. Het is veel en veel stroever, kleveriger, niet-vloeibaar. De prestaties zijn prima, qua koelvermogen,...

Pluspunten

• Koelt goed
  • Grote hoeveelheid (enorme spuit)

Minpunten

• Grote spuit is ook wel weer onhandig. Die kleinere zijn prettiger.
  • Veel stroperiger, kleveriger, daardoor heel moeilijk aan te brengen. Waardeloos!

2 van 5 sterren (Slecht)
6 augustus 2023 Rapporteer

Arctic Silver Céramique 2 (25g)

Genoeg om jezelf er mee in te smeren.

Pluspunten

• Veel pasta / weinig poen
  • Niet conductief
  • Droogt niet snel op

Minpunten

• Stroperig
  • Moeilijker te verwijderen

19 september 2019 Rapporteer

Arctic Silver Céramique 2 (25g)

Dikke tip: Eerst stug, maar als je hem even in een heet glas water houdt glijdt het eruit!
Ook zonder spreid het goed uit onder de druk van de koeler.

Bij het verwijderen is iets van een alcoholpadje wel handig, met alleen een wc-papiertje wordt het nog een hele klus.

Pluspunten

• Goedkoop(ste?)
  • Koelt echt lekker
  • Lekker veel
  • Geleid niet

Minpunten

• Vrij stug bij kamertemperatuur
  • Niet heel gemakkelijk te verwijderen

23 november 2016 Rapporteer

Arctic Silver Céramique 2 (25g)

Prima koelpasta voor een mooi prijsje. Ik gebruik deze pasta al een langere tijd en heb er nooit problemen mee ondervonden.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Veel
  • Prima prestaties
  • Goed aan te brengen

Minpunten

• Kan wat aan de dikke kant zijn maar het is niet hinderlijk

7 december 2012 Rapporteer

Arctic Silver Céramique 2 (25g)

Fijne 'long term' koelpasta wat iets dikker is (viscositeit) , maar prima koelprestaties neerzet. Makkelijk te verwijderen met een doekje met alcohol/IPA.

Pluspunten

• Prima temps, doet wat het moet doen
  • Prijs voor 25g spuit

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Arctic Silver Céramique 2 (25g)?