Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 februari 2012 Rapporteer

Inleiding/aanleiding Ik gebruik de Zowie MiCO nu zo'n 7 maanden en ben op zoek naar een nieuwe muis. Voor de MiCO heb ik ongeveer 2 jaar de Logitech muis uit de MX 5500 gebruikt. De muis gebruikte een laser en was met Bluetooth verbonden. Uiteindelijk was ik toe aan vervanging van de muis, omdat deze moe was gebeukt tijdens het gamen. De Logitech was daar niet voor gemaakt en gaf mij een aantal punten die verbeterd moesten worden: • Een muis met draad. Draadloos, BT in mijn geval, viel sporadisch soms even weg en vooral tijdens het gamen was dit vervelend. • Minder 'extra' knoppen. Extra knoppen en de uitgebreide instellingen van Setpoint zijn af en toe echt een hel.. • een muis geschikt voor 'claw grip'. Ik...

Pluspunten

• Hoge kwaliteit body & binnenwerk
  • Ideaal voor 'claw grip'
  • Hoge precisie bij gamen, vooral RTS
  • Aantrekkelijke prijs
  • Plug-and-play zonder extra software

Minpunten

• Niet geschikt voor grote handen
  • Geen extra knoppen; beperkt gebruik in Windows

27 december 2015 Rapporteer

BenQ Zowie MiCO

Na twee jaren gebruik een review over een muis waar ik voor het eerst echt tevreden over ben, gelijk tweede reserve backup gekocht. Na vele logitechs te hebben versleten is dit waar ik altijd al naar opzoek was

Pluspunten

• nauwkeurige werking, ikzelf heb hem vaak in de paarse stand (je hebt ook rode en blauwe stand, hardwarematig te veranderen in realtime, door toetsencombinatie links + rechts en aan het scrollwiel te draaien: Geniaal!)
  • beweegt soepel over mijn zachte muismat
  • licht
  • fijn aanvoelend plastic materiaal
  • ligt goed in mijn grote handen (handschoenmaat L) in tegenstelling wat de vorige tweaker reviewde vind ik hem erg prettig in mijn grote handen!
  • integenstelling tot vele andere muizen met een vervelende bochelk, curvet deze mooi in mn handpalm

Minpunten

• na twee jaar nog geen gevonden

Heb jij ook een BenQ Zowie MiCO?