![]() |
Review - Need for Speed: The Run Need for Speed-games vallen de laatste jaren als rijpe appelen van de boom, en EA gooit er nog maar eens eentje bovenop. In The Run race je van San Francisco naar New York, met miljoenen aan prijzengeld als doelwit. |
Gemiddelde gebruikersscore
Zeventien november 2011 werd Need for Speed 'the Run' gelanceerd. Op basis van previews en de trailer had ik de game gepre-ordered op Origin. De 17e kon ik dus ook meteen gaan spelen. Een ervaring waar ik liever minder voor betaald had.
Gameplay
De gameplay van Need for Speed is voldoende, met name het racegedeelte is prima op orde. Het spel werd als baanbrekend neergezet, omdat je voor het eerst in de geschiedenis de auto uitkon. Die momenten hadden ze wat mij betreft achterwege kunnen laten, of in ieder geval anders inrichten. Als je nu de auto uitmoet moet je af en toe op spatie rammen, en hier en daar een entertoets of een pijltjestoets op het goede moment indrukken. De scénes zijn indrukwekkend en spectaculair, maar de...
Veel van hetzelfde, voegt niets toe aan de Need for Speed serie. Het is niet een game die ik zou aanraden aan een van mijn vrienden.