Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

**update 13-08-2011** Er is nieuwe firmware uitgebracht voor de auto radio. Ik heb nu geen rare dingen meer meegemaakt en de software is dus veel stabieler. Vanwege dit feit heb ik de betrouwbaarheid van 3 naar 4 sterren veranderd. **einde update** Dit is mijn eerste review die ik maak, dus opbouwende kritiek is welkom Ik heb de Parrot Asteroid nu ongeveer een maandje in gebruik in mijn auto, dus dacht ik omdat er nog geen review staat op tweakers, probeer ik het eens. Ik had de radio al besteld als pre-order, omdat ik naar een radio op zoek was met bluetooth carkit ingebouwd. De meeste die mij aanspraken waren ongeveer de zelfde prijs als deze. Omdat ik ook altijd wel van innovatieve dingen houd met allerlei opties of mogelijkheden en...

Pluspunten

• Android op een auto radio
  • goede carkit met externe microfoon
  • mooi design
  • scherp en helder display
  • prettig en simpel in gebruik

Minpunten

• wordt best warm als je langer harde muziek hebt
  • nog weinig apps beschikbaar
  • aparte market via parrot.com en niet online via de radio te downloaden
  • Werkt niet 100% met android telefoons

6 maart 2013 Rapporteer

Ik ga geen hele uitgebreide review schrijven, slechts verbeter punten van de vorige review van lonewolf2nd.
In de review van lonewolf2nd, wordt gepraat over de slechte ondersteuning voor android smartphones tbv internet via bluetooth. Dit is ondertussen waarschijnlijk verholpen, want ik heb er geen problemen mee, je kunt gewoon aanvinken dat je internet via bluetooth wil tetheren, en werken!
De subwoofer is apart aan te sturen en bij een bepaalde frequentie op te laten houden.
De warmte van het schermpje is er nog steeds, maar naar mijn inzien, geen nadeel.
Ik heb geen ervaring met de apps.
Verder ben ik erg positief over dit apparaat, mooi helder geluid

Pluspunten

• Werkt 100% met android telefoons!!
  • Goede carkit met externe microfoon
  • Persoonlijke smaak: erg mooi design
  • Scherm is helder en mooi scherp
  • Alles wijst voor zich in gebruik en omgang
  • SD kaart eenmaal inlezen en daarna snel!
  • Internet radio!!
  • Gewone dim grote, maar niet de diepte, deze is slechts +- 10 cm!!

Minpunten

• Warmte van de radio (niet echt een nadeel vindt ik persoonlijk)
  • Verder (nog) geen negatieve punten gevonden

Heb jij ook een Parrot Asteroid?