Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
19 juli 2011 Rapporteer

Ik had van andere moederboorden en de Scythe Muge 2 foto's gezien waar ram slots bijna geblokkeerd worden. Bij dit moederbord en deze koeler zijn er geen enkele problemen hiermee.
Ik ga meteen door naar de installatie zelf. De Z68 chipset geeft de mogelijkheid om een SSD schijf te gebruiken als cache drive. De installatie instructies staan echter niet duidelijk in de bijgeleverde boekjes, je doet er wijs aan even op de website van Asrock dit op te zoeken.
De eerste installatie heb ik met behulp van de onboard video gedaan en dit ging zonder problemen. Als je de instructies van de website netjes opvolgt is het een eitje de SSD in te stellen als cache. Er worden 2 sata 600 kabels meegeleverd, zorg voor eigen sata kabels voor dvd-drive e.d.

Pluspunten

• Scherp geprijst voor als je geen interesse hebt ik SLi maar wel de Z68 chipset wilt. Volledige sofware meegeleverd om vanuit windows instellingen te beheren. Ik ben nog niet met de overclock functies aan de slag gegaan.

Minpunten

• Weinig to geen informatie meegeleverd voor de opzet van de SSD als cache drive, dus print het even uit van de website.

23 januari 2012 Rapporteer

27 december 2011 Rapporteer

2 van 5 sterren (Slecht)
1 december 2011 Rapporteer

13 september 2011 Rapporteer

10 september 2011 Rapporteer

24 juli 2011 Rapporteer

ASRock Z68 Pro3

Heb jij ook een ASRock Z68 Pro3?