Reviews door gebruikers

HansKeesom
13 maart 2012

Sitecom Wireless Mobile Router 150N WL-361

Inleiding Ik heb de 361 nog maar eeen week vandaar dat dit meer een preview is dan een review . beter iets dan niets denk ik dan maar. Gaandeweg hoop ik hete concreter te maken met de ervaringen die ik dan heb. Wat is het De 361 is een bijzonder soort mifi. Je kan er namelijk geen sim-kaart in stoppen.... Wel een usb-dongle. Of een UTP-kabel. Als een usb-dongle voorkomt op de lijst van compatibele dongles heb je redelijk gemakkelijk en goedkoop (80 euro) een mifi. Voordeel is dat de sim-kaart in de dongle kan blijven en de dongle nog steeds in een computer kan worden gebruikt mocht die niet op wifi kunnen werken. De 361 kan ook aan het einde van een utp kabel zijn werk doen. Je kan de 361 met het bijgeleverde kabeltje...

Pluspunten

• Kan zowel aan usb-dongle als aan utp kabel functioneren.d hierdoor aantrekkelijk voor wie al een dongle heeft en die wil blijven gebruiken.

Minpunten

• Beetje lomp/robuust uiterlijk. Iets met bluetooth en gps had het product nog completer gemaakt.
  • Accuduur lijkt niet altijd de 6 uur te halen. Als je weet dat je de 361 gaat gebruiken kan je lader beter bij je steken of een externe usb-accu

Heb jij ook een Sitecom Wireless Mobile Router 150N WL-361?