Intel Xeon E3-1230 Boxed

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties 1155 socket • Quad core @ 3,2GHz-3,6GHz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
0
Bukkem 23 oktober 2016

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Ik heb deze Xeon E3-1230 V2 processor nu een dikke drie jaar in gebruik, i.c.m. een Scythe Ninja 3 rev. B koeler (absolute aanrader). Gekocht om, samen met 16GB geheugen, een voorlopig future-proof pc te hebben. Een goeie keuze. Deze processor heeft mij in dik drie jaar nooit teleur gesteld!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stabiel (plm. 3,5 jaar dagelijks in gebruik nu)
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Retaliator 29 april 2014

Intel Xeon E3-1230 Boxed

Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Thapous 13 maart 2014

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Michiel Jansen 12 juli 2013

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 1
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
iRichard980 1 juli 2013

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 3
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
ecofin 5 april 2013

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Overklokbaarheid Score: 1
Warmteproductie Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
analog_ 22 januari 2013

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 4
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
azerty 11 oktober 2012

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
killer2 18 mei 2012

Intel Xeon E3-1230V2 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
master.fean 24 maart 2012

Intel Xeon E3-1230 Boxed

Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Warmteproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Xeon E3-1230 Boxed?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee