Ik heb deze muis nu een aantal dagen in mijn bezit. Ik heb deze 2de hands overgenomen dus niet de volle prijs hoeven te betalen Tot nu toe ben ik zeet tevreden. Het mechanisme om de muis aan en uit te zetten is goed doordacht, en ook een van de eenvoudige voordelen van een opklapbare muis. Plat is tie uit en krom is tie aan, simpel zat. Het enige nadeel vind ik dat de toetsen niet over de rand heenlopen. Ik heb met meerdere muizen gewerkt denk dat MS daar vast een goede reden voor heeft, maar regelmatig kom je met je top van je vinger op de rand voor de toetsen. Ik heb vrij grote handen en dan valt het niet meer zo op dat deze muis klein is. Het is vooral voordelig dat je hem makkelijk meeneemt. Ik merk elf dat ik ook als wegloop...
Gekocht om te gebruiken in de woonkamer op de bank. Zou goed moeten werken, maar niets is minder waar.
Ergonomish is de muis niet, omdat je hem open klapt zitten er geen zijkanten aan, waardoor je duim en pink in het luchtledige zweven wat de pressisie niet ten goede komt.
Ook het scrollen is een hell, vaak reageerd de knop niet en als hij reageerd word er een soort van tril iets gemaakt met een motortje. Voelt totaal niet natuurlijk aan, wat wel in de handleiding en op internet een veel genoemde feature was.
Grappig muisje voor onderweg, hij schakeld automatish uit zodra je hem plat klapt. Voor echt dagelijks gebruik ver weg van blijven.
Een muis om mee te nemen en onderweg te gebruiken.
Waardeloos apparaat. Ik krijg kramp als ik er naar kijk, en het rubber scheurt na 2 weken gebruik.