Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
joskeelst
5 september 2011

Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs

Ik heb deze tablet gekocht als eReader. Prijs-kwaliteit is voor deze functionaliteit heel goed. De organisatie van de boeken en de presentatie van de boekenkast kan wel wat beter. Hiervoor kan je andere apps downloaden uit de appslib.
Leeskwaliteit is goed, ook in zonlicht.
Wifi werkt behoorlijk. Dit was voor mij mooi meegenomen maar niet de prioriteit.
Deze tablet werd niet aangeboden als een internet tablet op zich, dus ik verwachtte er ook niet zoveel van. Viel dus goed mee.
Positief is dat je ook kan met een behoorlijke SD kaart werken t/m 16 gb.
Geluid is voldoende maar zou beter kunnen. Met koptelefoon is de kwaliteit stukken beter.
Ik heb er nu een resem boeken opgezet en veel muziek.
De tablet start vrij traag op. Ik vind dat...

Anoniem: 416402
25 juli 2011

Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs

Ben het ook niet direct eens met de eerste review. Calibreren lukt bij mij de eerste maal reeds.
Het scrollen en aanklikken vergt wat gewenning maar na enkele dagen in bezit kan ik al aardig scrollen door lange lijsten.
Wat me opviel is dat de oorspronkelijke launcher (die met fbreader) vaak zorgde voor hangen van de 70b, zodat ik steeds een speldje bij de hand moest hebben. Dit laatste is nu volledig verdwenen, sinds ik de launcher heb gewijzigd en default gemaakt naar ADW.Launcher_v1.2.0_standalone.apk !!!! 10000x aanbevolen launcher.
Verder heb ik als reader zowel aldiko geprobeerd als moon+ (versie 1.3.4 rechstreeks van de moon+ site gehaald). Moon+ is werkelijk top en overstijgt echt wel aldiko, ook al is aldiko zeker een heel goede...

Anoniem: 400810
23 maart 2011

Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs

Ik heb de review gelezen en ben het er niet mee eens. Ik heb hem gekocht als reader.
En als zodanig functioneert de Archos 70b uitstekend. Bij het lezen van gewone boeken krijg ik gauw last van vermoeide ogen, maar met mijn e-readertje heb ik heerlijk een paar uur in de felle zon zitten lezen zonder dat ik last had van mijn ogen.
Hij was makkelijk te installeren (ook zonder de matige gebruiksaanwijzing) en met bijgeleverde ceedeetje heb ik het apparaat via de pc up-to-date gemaakt.
De extra's (ik kocht hem als reader) zijn leuk, het geluid is -bij een klassiek pianoconcert- zeer goed, zonder dat ik het geluid via de equalizer had ingesteld.
Hij is niet traag en de letters zijn voor mijn ogen scherp. Misschien had de persoon die het...

Pluspunten

• Leuke prijs. Veel extra's, makkelijk te bedienen. Zowel in fel zonlicht als in het donker goed leesbaar.

Minpunten

• WiFi internet is slecht. Traag en valt steeds weg.
  • Gebruikershandleiding is weinig informatief en erg slecht vertaald.

BB-2000
30 januari 2011

Overall
Het product is veel te snel op de markt gebracht, er is niet aan fine-tuning gedaan, leuke features maar amper tot niet werken.
Zo kom je de volgende zaken tegen die slecht tot niet werken of niet in het product thuis horen:

• Telfoon opties in de diverse menu's ? Welke telefoon?
• Het touchscreen werkt zeer slecht tot niet, tot 5 keer kalibreren bij de start, 99 van de 100 keer geen
response wanneer je een virtuele button aantikt op het scherm, vaak naar meerdere keren aantikken is het ook nog eens het verkeerde object wat reageert! Ook starten er zo nu en dan spontaan hele andere functies.
• Het product bestaat volgens de website van Archos niet, er is ook niks voor te downloaden
• De...

Pluspunten

• Zoals al in de samenvatting is aangegeven is het product in een ding goed, het afspelen van een reeds voor geïnstalleerd avi filmpje.
  • Verder is de behuizing degelijk en voldoende van opzet om tegen een tik te kunnen en de nodige jaren mee te kunnen.
  • Verder moet ik bekennen dat ik geen audio eigenschappen heb getest omdat ik het apparaat had gekocht om e-books op te kunnen lezen, de rest van de functionaliteiten was voor mij echt bijzaak!

Minpunten

• Hoef er niet veel meer over te zeggen, het product is domweg niet af, functioneert totaal niet ten naar behoren, hierbij is het scherm een killer.
  • Leuk dat het product een breed scala aan (hardware)functies heeft, beter was het geweest dat het echt deed waarvoor het echt bedoelt is.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
gkteu
6 juli 2011

2 van 5 sterren (Slecht)
Anoniem: 282679
18 mei 2011

Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Archos 70b eReader + Portable MediaPlayer Grijs?