Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Pr0spectr
21 juni 2014

Steelseries 7H USB Headset

Goede USB headset. Qua features in de software best wel wat opties (equalizer e.d.) Geeft erg levendig geluid en het volume kan behoorlijk hard. Microfoon klinkt helder en kwalitatief.
Wel wat moeite gehad met de microfoon. Dit had te maken met bepaalde instellingen.

Pluspunten

• Stevig
  • Comfortabel
  • Genoeg Features en opties
  • Goede geluidsweergave
  • Goedkoop
  • Extra oorschelpen (Zachte)
  • Lange kabel
  • Uitschuifbare microfoon

Minpunten

• Had wat problemen met de microfoon
  • Saai uiterlijk

Kracklite Newbie
27 januari 2014

Steelseries 7H USB Headset

Deze headset beoordeel ik negatief op basis van de bouwkwaliteit en de prijs die hiervoor wordt gevraagd. Jammer want dit product biedt alles wat ik zocht.
Drie punten van frustratie:
1. De headset is in drie onderdelen te demonteren maar de plastieken koppelstukken (foto 1) zijn op een onbegrijpelijke manier heel kwetsbaar ontworpen. Na enkele weken was het 'bruggetje' (in geel aangeduid in foto 2) al gebarsten waardoor de headset regelmatig uit elkaar gleed en op de grond viel. Na ekele keren kleven en herstellen is het nu helemaal afgebroken (foto 3).
2. De minuscule draaden voor het audiosignaal zijn het voorbije jaar al twee maal gebroken ter hoogte van de scharnieren in de schelpen. Ik heb deze zelf hersteld (draadje tussen...

Pluspunten

• 1. goede over ear speakers met (nep) leren en stoffen bekleding
  • 2. verbergbare microfoon
  • 3. goede geluidskwaliteit
  • 4. eenvoudig mee te nemen
  • 5. een subtiel design (niet te patserig).

Minpunten

• 1. Slechte bouwkwaliteit
  • 2. Prijs ifv bouwkwaliteit

2 van 5 sterren (Slecht)
Anoniem: 359538
7 november 2011

Steelseries 7H USB Headset

Recentelijk heb ik de Steelseries 7H USB Headset aangeschaft. Ben zeer tevreden over dit product. Goed geluid, functioneel en mooi design, USB Drivers, kabels die niet in de knoop gaan, Etc.
Helaas kwam het nogal eens voor dat de kabeltjes los gingen omdat hij (vanwege mijn pc en bureau setup) ergens achter bleven hangen met bewegen.
Nu was het recentelijk zo dat het geluid het opeens raar deed(geen bass, rare geluidsverplaatsing) ik teste de kabeltjes en ja hoor, hier zat het probleem. Ik had toen het kabeltje er niet helemaal ingedaan en er kwam toen weer het gewone geluid uit.
Natuurlijk is dit niet de manier die ik wil. Dus ik dacht ik neem contact op met Steelseries.
Tot mijn grote verbazing wisten ze mij te vmelden bij Steelseries...

Pluspunten

• Goed geluid
  • Functionele extra's
  • Goede serive vanuit Steelseries

Minpunten

• Kabel(Jacks) gingen kapot

pepijntb
9 april 2013

DarkSideX
8 februari 2012

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Steelseries 7H USB Headset?