Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Steelseries 4HD. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
14
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
cPT.cAPSLOCK 14 december 2010

Steelseries 4HD

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Neutraal uiterlijk
  • Zeer precies
  • Weinig wrijving (muis glijdt soepel)
  • Prijs

Minpunten

  • Voor sommige mensen misschien iets té glad.
  • Maakt duidelijk geluid bij bewegen van de muis (sommigen kunnen dit als storend ervaren, ik zit er zelf niet mee).

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4

0
Verbeek 62Newbie 14 mei 2014

Steelseries 4HD

Pluspunten

  • heel precies
  • lekker dun
  • erg snel
  • je went er heel gemakkelijk aan

Minpunten

  • iets scherpe randjes (kun je afvijlen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4

0
xyanide1986 2 februari 2013

Steelseries 4HD

Lang fan geweest van stoffen matten, maar ik gebruik al meer dan 3 jaar niets anders meer dan deze!

Pluspunten

  • Prijs
  • Stevig
  • Prestaties vergelijkbaar met steelmat
  • Perfecte tracking, beter dan stof
  • Dun
  • Looks

Minpunten

  • Werkt niet goed met sommige dual-sensor muizen (niet getest)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Spanjard 31 augustus 2016

Steelseries 4HD

mooi matje bevalt zeer goed, hiervoor had ik eentje van stof maar deze heeft kunststof en daar ben ik met onze 8 katten wel heel blij mee. Katten zitten graag op warme stof en laten haar achter en zetten de klauwen erin... deze is totaal onaantrekkelijk voor de beestjes.

Pluspunten

  • katten bestendig
  • elk stofje/haartje glijd er zo af
  • gemakkelijk schoon
  • uitstekende oppervlakte voor gaming

Minpunten

  • geen gewoon top

Eindoordeel

Score: 5
zeeschuimerNewbie 25 mei 2014

Steelseries 4HD

Pluspunten

  • Stevig, onverslijtbaar, goed contact met de muis (laser en/of IR)

Minpunten

  • kan geen koffie zetten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Krooby 14 mei 2014

Steelseries 4HD

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Flex 24 januari 2014

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Vannozza 6 november 2013

Steelseries 4HD

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
gertjuhh 18 juni 2013

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
SyphOn 6 december 2012

Steelseries 4HD

Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
onzam 26 augustus 2012

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Lennard1 25 juni 2012

Steelseries 4HD

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Daisai 11 januari 2012

Steelseries 4HD

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3

Eindoordeel

Score: 2
Fleximex 25 december 2011

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Jo... 20 augustus 2011

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
spartacusNLD 24 juli 2011

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
siqo 11 maart 2011

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
PjotrStroganov 20 februari 2011

Steelseries 4HD

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries 4HD?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True